Novi porezni tretman: Mladima u Hrvatskoj moglo bi u džepu ostati oko 700 milijuna kuna godišnje

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi porezni tretman: Mladima u Hrvatskoj moglo bi u džepu ostati oko 700 milijuna kuna godišnje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Drzava pomaze? hahahaha

Hvala na pomoći. Sad ako imaš 31 godinu, dražava ti “pomaže” na način da svi mlađi od tebe mogu dobiti veću plaću i lakše ih je poslodavcu primamiti, a za tebe ne, jer ipak bi poslodavac morao uračunati i te doprinose u bruto 2. Automatizmom postaješ manje interesantan za zapošljavanje. Jupi!

sramotna mjera!
1. država ne daje realno ništa nego sav taj novac uzima lokalnoj samoupravi koja će zbog gubitka 700 milijuna kuna dići namete za sve građane pa će onda svi građani (a ne država!!!) snositi trošak olakšica za mlade!!!
2. doći će do sulude situacije gdje će mlađi radnici u konačnici dobiti iste ili veće plaće od iskusnih radnika koji će nezadovoljni i ogorčeni što se ne cijeni njihovo radno iskustvo i lojalnost poslodavcu, početi napuštati te firme i sve više odlaziti van!!!

loša mjera kako god pogledaš jer HDZ vlada ne zna ništa nego jednima uzeti da bi dala drugima, a sve bez štete po sebe!!!!

New Report

Close