Novi početak za Uljanik i 3. maj: Debeljak i dalje naizgledniji partner

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi početak za Uljanik i 3. maj: Debeljak i dalje naizgledniji partner

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što prije stečaj i odna automatski slijedi otkaz svima. Drugčije se ne mogu riješiti suvišnih ljudi po uredima i pitajboga gdje. Proizvodni radnici će se vratiti kad vide da su im plaće doma samo 10-20% niže nego vani.

ajde da i ti gubitaši konačno nestanu s lica planete.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

https://www.dnevno.hr/kolumnisti/denis-kuljis/najveca-hrvatska-tragedija-tek-slijedi-uljanik-i-3-maj-su-male-bebe-1220277/

Taj debeljacanin je isto prvoklasni prevarant.
Nista bolji od krivoustog smrada.

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

A iz “uspješno restruktuiranog Brodosplita” u zadnjih pet godina brodovi izlaze kao na traci, pa Debeljak nema slobodnih kapaciteta za proizvodnju nego mora hitno u nabavku bar još jednog brodogradilišta u kojem će se u narednih pet slijevati državni novci…

Nisam virova pa uljanik je u puli …….. na RIVI. ………… 3 maj je vjerojatno na boljoj lokaciji
……. tako da 3 maj može nastaviti a uljanik treba zatvoriti ……. samo to treba reći svima …. evo da je većina puljana zato bar 60%!!!!!!
Debeljak je OK …..

DAJ PET !!!

@bergeistra, nije poanta u brodovima, koji donose gubitak. Čovjek, ili kako ga posprdno zovu – jajoglavi, je deverzificirao poslove. Od mostova, željezničkih pruga, vjetroelektrana, morskih brana od valova pa sve do jedrenjaka. Znam da su Dalmatinci fiksirani na “pravit borde”! Da, ali ne s gubitkom.

Viewer nisam baš siguran ni da mu uz sve te poslove matematika štima i da opravdava novce uložene u restrukturiranje tog brodogradilišta, ali nebitno.
Stvar je u tome da je lokacija Uljanika prevrijedna da bi se na njoj, ako već ne ide brodogradnja, radilo “bilo što”.
Dakle ključno pitanje je može li netko u Puli zaraditi gradeći brodove i sačuvati tu djelatnost. Za diversifikaciju bi se lako našli daleko ozbiljniji investitori i od Debeljaka i od Končara

Kad Vojko nekoga proziva to je čisto odvlačenje pozornosti! Di je bila ta štetočina kad je onaj Vrhovnik upropaštavao brodogradilište?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close