Nismo Rumunjska, da smo barem balkanska Indija

Naslovnica Forum Komentari članaka Nismo Rumunjska, da smo barem balkanska Indija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Osoba A jeste li vi gdin. SUSMAN?

...

-pročitao sam ovaj članak, jako zgodno napisano, malo me je “dignuo” iz popodnevnog mrtvila.

-i ovo mi se sviđa; “prekonoćno posuđivanje novca bankama”, -dosta oni nas kamatare, idemo mi njih !!

-pozdrav autoru, upoznali smo se davno, ali se duuuuuggoooo godina nismo vidjeli !

No daj vise prestani pisati gluposti o tom prekonocnom posudjivanju novca bankama. Pa to je njihov biznis… Kladim se da kad god osobna bankarica (kretenskija titula jos nije izmisljena) pita nadredjene, ona jadna ipak toliko ne zna o poslu, ovaj poukne od smijeha i trci na spijunku pogledat koji je to saljivdzija pitao.
Nego vidim da se opet, i opet i opet, boris s nedostatkom inspiracije pa ti predlazem da malo obradis taj fenomen banaka. Sigurno si primjetio kako beskompromisno gaze ako zakasnis ne samo s placanjem kredita nego ti opomene naplacuju ko da ih Lukovic osobno pise rukom, spice ti povecanje kamata potiho, a s druge strane su “VELIKI PRIJATELJI” svih koji kod njih imaju racune, kredite, stednju i sto ja znam sve ne. Najace mi je kako sad slatkorjecivo navlace da stedis, po mogucnosti, u kunama a s druge strane Lukovic i Co. svesrdno druka da se obori Kuna. Pa ko je tu lud? Zar stvarno misle da ekipa to ne vidi. Cak je i Rohatinski na to popizdio jer je vise nego ocito da placenik Lukovic odradjuje naredjenja iz centrale koja pokusava izazvati kaos kod gradjana i destabilizaciju stednih uloga… Ako je ovo drugo onda ti imas tim vise obavezu da progovoris i o toj vrsti pljacke. Ne mogu se oteti dojmu da imaju razradjene sheme da svakom uzmu mjeru. Tebi na burzi, stedljive navuku visim kamatama pa sruse valutu ili im daju onu: zajamceno 0,000018% kamate godisnje ali ako EUR zavrsi izmedju 7,45-7,50 od 15-20.12. onda kao dobivas 8%(naravno da se ova druga varijanta nikad ne dogodi), Onda radnim ljudima i mladim familijama prvo prodaju stambenu stednju pa kao jeftin kredit, pa jos povoljniji u “svicarcima” pa za godinu dvije opletu takvo povecanje kamata da dobar dio ostaje bez stana, a onih par koji jos mogu placati ratu ce kleknuti kad devalviraju kunu, pa onda kartice i dozvoljeno/nedozvoljena prekoracenja pa najnoviji proizvodi jedna kartica za sve. Meni se recimo dogodilo da na prvu i jedinu karticu koju sam imao 1 godinu (ali ju nisam koristio pa sam ju zatvorio) uredno opice naknadu (pazi otkazana je i nema je u sistemu!!!) pa onda kako radim vani napice mi jos i opomenu na opomenu… Kad sam se dosao zaliti bilo je crvenjenja, mucanja, trcanja po seficu, pa satro ispricavanja i pojeo vuk magare… ili drugi primjer prije nekoliko godina uzmem kretenski izum osiguranje vlasnika tekuceg racuna (glupan znam) na godinu dana a oni lijepo i slijedece godine bez pitanja i potpisivanja ugovora uredno skinu godisnju ratu!!!! I opet kad sam dosao pitati kako to crvenjenje, mucanje. A koliko ljudi takve sitne kradje niti ne primjeti…

VIVA LA REVOLUCION !!!

DAj mi pls. objasni neukom kakve veze ima pad prodaje auta s tvojom odlukom o izdavanju tih dvjestotinjak knjiga koje si napisao? Jer to po onoj pr… leptir u Kini a smrdi kod tebe u sobi? Covjek ti kaze da knjige idu bolje zbog krize a ti odlucis sto? Nisi dovrsio misao. Daj pls. procitaj kolumnu jos jednom prije nego sto ju “zavrsis” da mozes ispraviti pokoju greskicu.

VIVA LA REVOLUCION !!!

New Report

Close