Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Nije ni porok najveće zlo: turiste u Novalji vrebaju žandari, ‘pauci’ i visoke globe (objavljeno 03.08.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Nije ni porok najveće zlo: turiste u Novalji vrebaju žandari, ‘pauci’ i visoke globe (objavljeno 03.08.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovaj clanak je van pameti. Katastrofa. Nemres vjerovati da to pise Poslovni!

Koji to turisti i iz kojih zemalja ne postuju zakone najprije svoje zemlje a onda zemlje u kojoj ljetuju?

Savjesni gradjani .. pojedu porciju dobre ribe i popiju casicu dvije dobrog vina… onda lijepo pozovu taxi i sigurno se odvezu kuci ili u apartman odnosno hotel. Drugi dan se lijepo trijezni i bez promila vrate po svoj automobil. E tako to rade savjesni gradjani i turisti a ovo o cemu vi pisete – pa to je poticanje kriminala.

Pauci rade svoj posao. Osobno sam gledao u nedjelju 22. srpnja kad su odvozili aute parkirane na glavnoj cesti kod ulaska u Zrce.
Auti su bili parkirani na atobusnoj postaji pa sve do ulaska u Zrce poslije dobro vidlivog znaka – zabranjeno ZAUSTAVLJANJE.
Iz znatizelje sam otisao na plazu i vidio da na plazi ima dovoljno mjesta za parkiranje. Pa ako je nekome previse 4 kune po satu onda nek plati 700. Dakle 400 kuna prekrsajno i 300 kuna za odvoz auta. A vi prodajete maglu. Toliko se placa i u Zagrebu.
Kasnije sam na kavi sreo susjeda Slovenca ciji auto je tog dana odvezen. Znate kaj mi je rekel. …Prav mi budi kad skrtarim. Sam mogal tjedan dan piti pivcu i parkirati na parkingu za te novce. Nis se ne jadim na njih. V Ljubljani nebi mi ni na pamet palo da parkiram tam gde je zabranjeno zaustavljanje…
Eto tak razmisljaju savjesni ljudi i gradjani. Novaljci se itekako trude da se u najezdi turista odrzi kako tako red i to upravo zato da se ti turisti bolje osjecaju. Mi kaj dolazimo u Novalju godinama vidimo i biljezimo napredak i brigu koji Novaljci na celu s gosp. Dabom polazu za boljitak svih pridosljih.
Jos kad se rasvijetom spoji Grad s Gajcem onda ce i sigurnost setaca i biciklista ali i privlacnost novaljske rivijere biti daleko veca.

New Report

Close