Natječaj: Posao, Dizajn, Biznis I Glazba

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije Hrvatska privreda Natječaj: Posao, Dizajn, Biznis I Glazba

Sudar s dužničkom kometom izbacio je planetu iz ravnoteže. Obećanja, želje, demokracija, sve je izgorilo u pepeo i dim. No život ne bi bio život da nada ne umire posljednja. Međutim, primjena hitno usvojenih novih financijskih i političkih apsurda, izazvala je još razorniju katastrofu. Nacije u beznađu i očaju. I tako dalje, bla, bla, bla, drama se kroz stranice knjiga i epizode serijala nastavlja u nedogled…

Čekaj malo, osjećaš li neke vibracije? Što to zuji? Je li to Superman? Je li to Batman? Hulk? Ma ne, nije ni Flash Gordon! Hej, pa to smo glavom i bradom baš mi! Bila je u pravu Tina Turner… Nevjerojatno, nikakav superheroj – sit svega, u misiji spašavanja ljudskog dostojanstva odjednom se probudio sasvim običan prosječni čovjek, i to sa svom svojom veličanstvenom malenkošću i jednostavnošću.

Možeš se kladiti da nikad nismo bili ozbiljniji! Dakle stručnjak si u nekoj profesiji, a još uvijek nisi pronašao svoj pravi put? Zanimaju te nove poslovne prilike? Da nisi možda iz sektora proizvodnje papirnatog ili metalnog novca? Između ostalog, ovdje se možeš informirati o natječajima za oficijalnu pjesmu alternativnog ekonomskog sustava i dizajn novih novčanica i kovanica:

New Report

Close