Našicecement ipak ide na bubanj, prodaja u iduće 2 godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Našicecement ipak ide na bubanj, prodaja u iduće 2 godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bilo bi nadasve pomalo kao u Alan Ford stripu da banke i vjerovnici prihvate ovakav plan, jer nekoliko je razloga protiv toga. Po meni Ergovića i sve njegove, treba protjerati iz Nexea i Našica. Da je bio neki vrhunski menadžer ne bi tvrtku doveo tu gdje je. Taj čovjek ima ego veći od Zagreba. Čujem da su kod njega prolazili najbolje oni koji su mu govorili: „Da Gazda, tako je, bravo Gazda, to je odličan prijedlog Gazda,…“ Ego triper. Ni na mail ne zna odgovoriti.
Koliko god on bio egocentričan, narcisoidan i ženskaroš (čujem da je volio žene i da je za dobivanje posla zgodna djevojka morala kod njega proći inauguraciju) kad je shvatio da svemu tome kraj on je prije godinu i pol dana počeo s izvlačenjem tvrtki iz Nexe gurpe (Feravino i Osilovac) i to na ime supruge i počeo kupovati ogromne površine zemlje u regiji Našica (i od nasljednika obitelji Pejačević), te je preko svoje firme u Švicarskoj i Lihtenštajnu počeo s prodajom tvrtku u Bosni i Srbiji (GP PUT je prodao bosanskim političarim i mafijašima za bijednih 750.000 KM a firma vrijedi barme 10 puta više, Jelen do je prodao belgijancima za bijedne novce a razlika je otišla u njegov džep u Švicarsku i Lihtenštajn. Isto tako je kupi na ime firme zemlju na Pantovčaku i napravi kuću na (gradila je Nexe gradnja – džabe).
Sve u svemu tu ima materijala i za Uskok.
Što se tiče banaka najbolje bi bilo svakako utržiti Našicecement i uzeti što se može. Što se tiče ostali firmi iz sastava Nexe sve su one nisko profitabilne i u teškim dubiozama.
U jedno periodu uzleta 2006, 2007 i 2008 Ergoviča su njegove kvazi sposobne direktorčine nagovarala da se zadužuje i preinvestira uz da Gazda, bravo Gazda, samo tako Gazda, i kad je zagustilo svu su mu pobjegli uključujući i oni koji su bili kreatori tih ideja.
Sve u svemu to je za otpis i prodaju a Ergoviča treba izbaciti i istjerati.

Ovdje je stvar jasna.
Ergovic se vec prije namirio.
Banke su se vjerojatno koliko toliko osihurale.
Najvise gube bajni Fondovi.
Ali kako novci nisu njihovi, vec samo sa njima upravlhaju, najvise gube udjelinicari – sadasnji i buduci umirovljenici.

ja ergoviću želim da što prije ode u lepoglavu učiti svirat klavir.

New Report

Close