‘Napuštamo HNS radi kadroviranja i rada Ivana Vrdoljaka i HNS-a iz Osijeka’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Napuštamo HNS radi kadroviranja i rada Ivana Vrdoljaka i HNS-a iz Osijeka’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

E pa dragi moj zna Vrdoljak kao se to radi. Kadrovira i postavlja svoje ljude. Naravno da je tu u pozadini interese i to slijedeći. Prema sudskom registru (https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:0::NO:28:P28_SBT_MBS:030068830#a_tekst_objave) [sudreg.pravosudje.hr]
Vrdoljak je vlasnik 16,67% firme ATO INŽENJERING koja isključivo radi s HEP-om!!! Taj udjel mu je prema zapisu u registru prabacila bivša supruga, naravno i to bez naknade. Inače firma je godinama radila promet cca 14-15 mil. kn s cca 1 mil. kn dobiti, u vrijeme kad je u njoj radio Vrdoljak sa svojom bivšom suprugom. Ali rezultati za 2011. 2012. i 2013. pokazuju rast prometa na impozantnih 26 mil. kn i dobiti na 8,5 mil.!!!
U sudskom registru nema znakova upisa prijenosa vlasništva ili nešto tako. Pa ne znam ima li tu sukoba interesa!? Pa kako na to gleda HNS i SDP reći će da nema. A koliko znamo Vrdoljak je u HEP-u postavi jako puno svojih ljudi, osječkih lega pica majstora, itd, i to većinom prijatelja kojima je namjestio bolje plaćene poslove koji to vraćaju kroz pomoć prema ATO INŽENJERINGu, a to su Tomislav Šerić, Zvonko Ercegovac, Zvonko Liović i Branimir Pašić, Prema Vrdoljaku to su ljudi koji će u HEP-u pokrenuti investicije. Da moš’ si mislit!? Jedina investicija je Šerićev hepi ili hep-hipi, ma kako god.

New Report

Close