Najavljen mega projekt od milijardu eura: ‘Ako se to obistini, Novi Zagreb će biti grad u gradu’

Naslovnica Forum Komentari članaka Najavljen mega projekt od milijardu eura: ‘Ako se to obistini, Novi Zagreb će biti grad u gradu’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Najveći krivac što pretvara Zagreb u divlju azijatsku naseobinu svakako je pravosuđe: sve što radi potpuno je usuprot elementarnim civilizacijskim i urbanističkim načelima; svako betoniranje koje on pokrene trajno devastira neki kvart ili zonu.

A svaki osmišljen i kvalitetan projekt, recimo kanadski projekt rekonstrukcije Paromlina, ili norveški projekt urbanog oplemenjenja Jaruna – oštro odbija, jer tržišni privatni projekti u kojima nema novca za mito u korupciju – jednostavno nemaju što tražiti u kriminalnom-ONO-DSZ Zagrebu.

Potpisujem svaku riječ od gornjeg komentara!

Zapravo donjeg komentara:)

osi3, upravo tako. Njega interesira kič, a okružio se polupimenim i slijepim. Tako da bi jedan jednooki dobro došao, da ga malo prikoči. Inače kongresni centar najavljuje već petnaestak godina. Isto kao i stadion, lječilište u Blatu, sufinanciranje Sveučilišne bolnice, žičara, Imunološki, nastavu u jednoj smjeni, na stotine novih jaslica i vrtića, na tisuće majka-odgojateljica… i puno “besplatnih” akcija.

kic je samo za one kojima su roditelji financirali faks..pa ih preko veze zaposlili i nikad nista konkretno radili.a normalno za sve koji su vrijedni i radni ljudi kojima skola nije oprala mozak..koji imaju svoje ja i nisu pomodni je ovo normalno super!

Samo neka pozure s jarunskim mostom i to je to. Sve ostalo je na dugom stapu.

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

Što je s izgradnjom kongresnog centra na lokaciji Savska-Jukićeva-Pierottieva pokraj hotela Westin za čiju je izgradnju grad Zagreb (g.Bandić) prije petnaestak godina kupio zgrade bivše Medike.

Koliko vidim ima se novca za svakakve g.luposti dok se projekti važni za grad uopće ne rade.

Kako je zagrepčanima dosta toga dijeljenja novca rođama, očekujem da se ukine prirez od 18%.

Ako može grad Sveta nedelja, onda može i super grad kao Zagreb.

Ako se prirez ne ukine do 3. mjeseca neka Bandić traži novu adresu za život.

sto sve nece ovaj banditic obecati. pa jel ima itko da mu jos vjeruje, u gradu gdje je napravio 180% duga grada…

“Delat ćemo da što prije završimo taj rotor, projekt jarunskog mosta da bude što prije gotov jer rotor bez tog mosta je kao juha bez soli, ” — Upravo zato su svi sa i trunkom razuma govorili da je projekt Jarunskog mosta uvjet kako bi se uopće moglo ići na renovaciju Rotora zbog alternativnog pravca koji bi rasteretio taj čvor …. Ali ništa novo, prioriteti kao i projekti se izvlače iz rukava bez ikakvog reda, smisla uz brdo neispunjenih obećanja i nakaradne cijene i trajanje

New Report

Close