Nađen novac za mlade, no što sa svima ostalima?

Naslovnica Forum Komentari članaka Nađen novac za mlade, no što sa svima ostalima?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Frendici, sam uspio preko kuma naći posao kod njega. Počela raditi, i tu počinje HZZ i njegova glupost. Do dana današnjeg se spore s odvj. uredom oko isplate novca za prvozaposljenje. Problem je u neškolovanom i neduciranom kadru HZZ, koji do dana današnjeg nije uspio razmjeti kako je prvozaposljenje u svako u “novoj djelatnosti”. Dok se ne rijačimo: “majki, očeva, tetki, stričeva, itd.”; ništa od toga se neće promjeniti…
Jedino mi je žao prijateljice, koja će izgubiti posao zbog 28 000kn od države! :/

I meni je žao tvoje frendice jer sam isto proživjela i preživjela, ali još nisam prežalila. Našla sam si SAMA posao(HZZ još valjda nikoga nije uposlio pa je , po meni, upitno i njihovo postojanje, bar u tolikom broju zaposlenika), punih mjesec dana veselila se i čekala da počnem raditi(čekalo se da nesposobnjakovići u HZZ odobre poticaj) da bi na kraju bila obavještena da HZZ uvjetuje plaću za moju spremu(od poslodavca) što oni nažalost nisu bili u mogućnosti jer je i za manju spremu ponuđeno već bilo solidno , dovoljno da čovjek bez komentara pristane. Trenutno mi dijete čeka( i polako odustaje od čekanja) već ČETVRTI mjesec odgovor za poticaj za samozapošljavanje(OBEĆAN JE ZA 40 DANA!!!). Toliko o poticajima od mene i dao Bog nikada ih više trebala,tražila ili nedajbože da mi ih netko ponudi.

Banda lopovska je potrošila novce EU za pomoć kod zapošljavanja na aute i pametne telefone i sada liječe svoje nesposobne frustracije na ono malo ljudi kojima je svega dosta i željeli bi se pokrenuti kako tako iz ovog sivila svakodnevnice u koju nas je politička nesposobnost dovukla!

Ponavlja se prošlost i bježanje iz zemlje u potrazi za boljim životom više nije zbog ekonomske nego isključivo zbog političke situacije!!!

New Report

Close