Nabavljaju novi ‘super stroj’ za obračunavanje mirovina

Naslovnica Forum Komentari članaka Nabavljaju novi ‘super stroj’ za obračunavanje mirovina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Milijun korisnika, pa to uopće nije puno. Drugi to rade mrežom povezanih malih računala , npr Google server ima hrpu povezanih običnih PC računala koja su se pokazala odličnim rješenjem.

Za 4 mil EUR svakako se moglo naći bolje rješenje, ali izgleda treba netko strpati ‘maržu’

Godisnje 65 milijuna transakcija? To uopce nije puno i spickat 35 milja kuna za stroj koji se alternativno moze rentat u data centru za ne vise od 15-20.000 kuna mjesecno, to je kriminal. Netko namjesta natjecaj. Posao za USKOK.

Ovo bi eventualno bilo rješenje za poreznu upravu, ali HZMO i njihovih 65 milijuna transakcija godišnje je smiješno…

Kladim se da je trećina mirovina krivo obračunata.
i tamo izgleda treba platiti pošteno suđenje

Sad otpusititi par stotina ručnih izračunavača mirovina?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Kak će se prašit Solitaire na novoj mašini!

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Badava oni racunaju kad ne izracunaju dobro, i dalje oni koj8 su najmanje radili i uplacivali imaju najvise, povlasteni politicari, partizani, branitelji, hvo…. badava im sva super racunala 🤨

Mit, korupcija, lažna demokracija!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Mit, korupcija, lažna demokracija!


The Economist: Hrvatska demokracija gora od poljske i mađarske
Hrvatska – sada s Andrejem Plenkovićem na čelu HDZ-ove vlade – stoji najgore od početka vođenja ovog indeksa 2006
Posebno je alarmantno što Hrvatska stoji gore i od problematičnih zemalja članica Europske unije koje analitičari često opisuju kao “neliberalne demokracije” (što je termin koji je skovao sam mađarski premijer Viktor Orban), Mađarske i Poljske.

Glavni razlog degradacije Hrvatske je sve lošije stanje građanskih sloboda, što nije nimalo čudno s obzirom na sve primjere udara na slobodu govora, skandalozne presude i druge građanske slobode u tijeku prošle godine koje je teško i nabrojati.

[/url]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@Barbosa-anemični je koma, ali nije uspio nadmašiti Muljanovića i družinu s faksa na posao! Nisu oni krivi nego nepametna raja kokošarskog mentalireta!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Kirin, neću se složiti s tobom što se milanovića tiće, istina da je bio koma, najblaže rečeno nekompetentan i nesiguran što je pokušao prikriti arogancijom ali nije bio l.opov niti je pokrao hrvatsku kao ovi hdzenjare

uopće je bespredmetno komparirati koja vlada je bila lošija od proglašenja neovisnosti i samostalnosti, sve su bile loše pa i Tuđman koji je bio odličan vojni taktičar ali jako loš sociolog i ekonomist i za kojega je i nastala udružena zločinačka organizacija ptetvorbenih i privatizacijskih tehnomenađerskih struktura koje su domaćim i stranim hoštaplerima rasprodale sve što se moglo te pogodovale trgovačkim, bankarskim i drugim lobijima da nas ekonomski i moralno toliko isisaju da je
“suverena i demokratska država u kojoj se jamče i osiguravaju ravnopravnost, slobode i prava čovjeka i državljanina, te promiče njihov gospodarski i kulturni napredak i socijalno blagostanje” kako piše u temeljnim odredbama Ustava RH, postala takva korumpirana žabokrečina iz koje biježe svi ćije dostojanstvo nije na prodaju a imaju snage organizirati dostojanstvenu egzistenciju negdije drugdije u demokratskijim i uređenijim državama u okruženju

stoga kol. Kirin, za mene je institucija Vlade- institucija Vlade i uopće nije bitno koja partija je sastavlja, bitno mi je samo da rade svoj posao za koji ih građani RH fiskalno plačaju i uplačuju a do sada niti jedna nije brinula za nas građane niti nacionalne interese nego samo korumpirala i trgovala za svoje osobne i partikularne interese što je plenkovičevom vladom poprimilo takve oblike i toliko expandiralo toliko sa smo moralno, ljudski i ekonomski spali na toliko niske razine da je postalo ne izdrživo i sada već toga dosta!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA


@Barbosa-anemični je koma, ali nije uspio nadmašiti Muljanovića i družinu s faksa na posao! Nisu oni krivi nego nepametna raja kokošarskog mentalireta!

Je, potpuno ga je nadmašio…. on je napravio do sada nezabilježenu privatnu pljacku na ovim prostorima i za to nije snosio još uvijek nikakve konsekvence. Njegova je sreća sto je ovaj puta bio dio “zločinačke” u kojoj su sudjelovali i strani plaćenici pa nema progona iz inozemstva… ne, bar još neko vrijeme. Dok ne dodje do “pile naopako”.

New Report

Close