Na naplatu tehničkoj Vladi stiže 14 mlrd. kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Na naplatu tehničkoj Vladi stiže 14 mlrd. kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve, sve, sve – samo nikad ne ono pravo

Ovog puta ono pravo je pitanje za koliko će nam pojedine agencije sniziti rejting, i to da li će to biti za jednu ili dvije “recke”. Tu će doći do izražaja i dugoreočne prognoze razvoja Hrvatske – ali samo do 2050. godine. Za Grčku se zbog njenog značaja prognoze (čitaj: razvoj situacije glede otplate duga – djelomičan otpis ili ne) – rade do 2060. godine.

Ono što tek rijetki u Hrvatskoj razumiju jest kreditne agencije svoje prognoze rade na bazi najšireg konteksta i njegovog razvoja decenijama unaprijed. Tu Hrvatska – uvijek na dnu i uvijek među posljednjima kod kjlučnih ekonomskih kriterija – stoji jako loše. Nedavno je u izvješću ECB-a o konvergenciji navedeno da samo Hrvatska ima budžetski deficit veći od 3% BDP-a i dug veći od 60% BDP-a (srećom tu joj društvo pravi Madžarska).

E sada Hrvatska koja je kod ekonomskih kriterija uvijek na dnu i uvijek među posljednjima ostala bez premijera, Vlade i Sabora.

Ne trebabiti genij da bi se shvatilo rezniranje kreditnih agencija.

“Tehničkoj Vladi dolazi na naplatu…..”

Dolazi svakoj Hrvatskoj vladi.

Čemu plač kada je sve predviđeno u Proračunu?

Tehnička Vlada i dalje provodi Reforme a što pokazuju svi brojčani podaci: rast BDPa , rast gospodatstva , povečanje zapošljavanja ,rast investicija , rast industrije , rast turizma , rast zaposlenosti , uvoz radne snage , punjenje proračuna …sve naj…

a pad zaduživanja , pad zaduženosti…

.

Pero7….Vlada će DODATNO ISISATI NOVAC …..da podmiri trošak dospjelog duga. ..To znači..
manje novaca SVIMA KOJI SE FINANCIRAJU IZ PRORAČUNA….. / zdravstvo, školstvo, socijala,.
i ostalo…….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close