Na krilima američkog kapitala 
osvojili regionalno nebo

Naslovnica Forum Komentari članaka Na krilima američkog kapitala 
osvojili regionalno nebo

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jadna je ta firma u kojoj sindikati kolo vode, a jos jadnija ona u kojoj se management toj tiraniji sindikata ne moze oduprijeti. Da se tako radi u RyanAiru-u ili Wizz-u, nikad oni ne bi postali to sto su postali.

Croatia Airlines treba privatizirati i dovesti profesionalni management, a sindikat internim aktom drustva raspustiti. Isto je bilo u svim drugim firmama dok je sindikat bio ‘faktor’. THT danas npr. ne bi postojao da je vlasnik ostala drzava jer bi ga korumpirani sindikat unistio.

Croatia posluje na konkurentnom trzistu gdje konkurenti nemaju sindikat. Ako se kompanija je promijei – nestat ce. A flight attendants i piloti ce ici letiti za Qatar i Emirates. Onda ce zacepit jednom zauvijek.

Croatia Airline čim prije privatizirati i zašto Wizz Air više ne leti u Hrvatsku?
Pitanja ima dosta a odgovori su da nam 27 godina sudninu kroje dva krila bivše komunističke partije.

Kupujmo hrvatsko!

WizzAir i njeni vlasnici su pokazna vježba budućnosti ekonomije. Međunarodne korporacije registrirane u poreznim oazama potpuno nedostupne poreznicima i administraciji lokalnih država. naravno porušiti će lokalne ekonomije kao domino jer su moćnije, financijske jače i plaćaju manje poreza. Najbolji primjer je Amazon koji u Irskoj kao I Apple legano plaća 1% poreza, toliko im ne mogu ništa. Naš Konzum nema nikakve šanse protiv takvih, jednom kada dođu. A ni Lidl nije u puno boljoj poziciji

New Report

Close