Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Na burzama tijekom prijepodneva “izbrisano” 270 milijardi eura!

Naslovnica Forum Komentari članaka Na burzama tijekom prijepodneva “izbrisano” 270 milijardi eura!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mene isto svrbi lijevo jaje i to mora da je od usporavanja kineske privrede.

prije od gđice katanić[emo_smijeh]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Da nasa burza vec godinama struze po dnu, sad imam osjecaj da je zaronila u zemlju. Nikad ovdje normalnog trgovanja, niti meni nije jasno zasto cijene idu ovako dole pojedinih firmi koje su u najbolje poslovanju od kad postoje (turisticke tvrtke), ovo danas s rivp-om je bio masakr :-/, kog vraga turististicki sektor ima veze s usporavanjem Kineskog gospodarstva, koje je u BDP plusu i dalje vise od svih razvijenih zemalja u demokraciji. Zasto onda burze ne padaju kad je rast Njemackog gospodarstva samo 0.5%, kad Kinezi imaju “samo” 7%.

Rusitelj vlade ^_^.

Nečete me više je’bati sa raznim bezveznim dionicama i tiskanim novcima bez pokrića jer sam kupio investicijsko zlato.

A dio sam uložio u vlastiti posao.

.

Sve je ove milijune neko pokupovao. Ovo mi izgleda kao neka uvertira.

neće uvijek biti ovako.

Nečete me više je'bati sa raznim bezveznim dionicama i tiskanim novcima bez pokrića jer sam kupio investicijsko zlato.

A dio sam uložio u vlastiti posao.

kolika je trenutno cijena zlata ? ako ovo potraje, nije loše razmisliti o tome

kolika je trenutno cijena zlata ? ako ovo potraje, nije loše razmisliti o tome

1 gram je 400 kn , a 1000 g 289.000kn.
Čini mi se , jer ja sam kupio izmađu tih težina.

..jedan od poslovnih dana, koji bolje da se nikad više ne ponovi¨..!

Što se tiče dionica, ovaj puta meni malo bolje…prije 2 tjedna, ne znam šta mi je bilo, prodala sam 2/3 mog malog portfeljčića…vidi sad ovaj pakao..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close