Multinickovi sa zadatkom

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Multinickovi sa zadatkom

Poštovani modaratori,
nemam ništa protiv ocjenjivanja postova, svatko neka da svoju ocijenu vrijednosti napisanog, to je o.k. No u statistici postoji nešto što se zove Gaussova ili normalna raspodjela, koja bi se trebala moći primjeniti i na ocjene postova. Na temi LRH je ta Gaussova raspodjela u zadnjih par dana dobrano zakazala (događa se slučaj da na cijeloj stranici nema korisnika sa ocjenom većom od 20%-30%), što ukazuje na manipulaciju. Evidentno je da netko koristi više nickova za rušenje ocjena postova, što sam sustav ocjenjivanja dovodi do besmislenosti. Želio sam vam samo na ovo skrenuti pažnju te zamoliti da provjerite ove multinickove ukoliko je moguće.
Hvala i srdačan pozdrav

Zaista, što god čovjek napiše a da ima imalo prizvuk da ne glorificira Opatiju, SDP, Dujmića & Co. dobije jedinicu i to ne jednu nego 4-5 komada.
Broj jedinica je lako ustanoviti kada se dade 100-ka onda broj poraste na 20%.

Zaista nema smisla ocijene na ovaj način jer je ovo silovanje javnosti i drugačijeg mišljenja.

Nažalost orkestriranog a ne spontanog.

Potpuno se slažem, ovo ocjenjivanje nema baš nekog smisla jer što god čovjek napiše, orkestirano dobije nekoliko jedinica. Ako izuzmemo da se moje razmišljanje ne mora svidjeti svakome, kad napišem nešto što je potpuno jasno, nedvosmisleno i logično, dobijem nekoliko jedinica. Jasno je da netko ima više accounta ili postoji mala grupica sa više accounta koji djele jedinice, možda kako bi utjecali na druge sudionike u raspravama te gurali nekakve interese. Kolegama gore sam dao 100-tku jer je prvi kolega već dobio jedinicu, a drugi će je sigurno dobiti 🙂

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Zna li tko kako promijeniti lozinku za profil?

New Report

Close