Mršić kao bivši dužnosnik nije smio odmah u Upravu Podravke

Naslovnica Forum Komentari članaka Mršić kao bivši dužnosnik nije smio odmah u Upravu Podravke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma može Zvonko što hoće, pa on je mladi lav SDP-a. A poznato je da se oni razlikuju od HDZ-a. HDZ krade a SDP se bori za pravicu, svoju pravicu i svoju kravicu i svoju gužicu za črne dane.
Pa što on zna, pa on je diplomirani politolog. Što on zna o prehrambenom biznisu, što on zna o tržištu prehrane, što on zna o trendovima na tržištu, o tehnologiji, sirovinama? Ništa, on jedino zna od PR. Jadna ti zemlja gdje ovakvi likovi vode najvrednije hrvatske kompanije!? Nek pita direktora Nestlea kako je došao na to mjesto!? SDP-ovo političko kadroviranje, ne moraš ništa znati, bitno je da si iz SDP-a. Vani da neka politička stranka imenuje direktora u državnom il još gore kompaniji na tržištu išlo bi se u ćuzu…barem 5 godina. Pitaj Merkelicu jel smije imenovati direktora Audija!

SDP ionako komesare imenuje ukazom vrhovnog komandanta, nikakvi drugi zakoni za Mršića ne vrijede, on sigurno priznaje samo “sud svoje partije”

Ne treba se držat zakona ko pijan plota,rekao je Tito. Ipak se tu radi o.plaći od 45 tis kn mjesečno

A voli Zvonko i slicni lovu. Vise nego majku svoju…45 somova kuna,pa to je kikiriki, pa on to potrosi za dva dana. Obraz nije nikad ni ima, nit on nit mu frend Polančec….Stoka politička lopovska..

New Report

Close