MojNovac i cenzura

Naslovnica Forum Razno Ležerno… MojNovac i cenzura

Evo, što sam vam rekao. Ne smije se ništa napisati protiv cnezure na mojnovac.com – odmah vas brišu pa čak i ovdje. Što mislite o tome?

...povijest se ponavlja...

Sorry nije maknuta tema već je na folderu Ležerno! hvala na necenzuri. Ipak je poslovni.hr bolji od mojnovac.com

...povijest se ponavlja...

Ja jos jednom ponavljam, na ovom forumu nemamo namjeru nikog cenzurirati, ali postoje određena pravila ponasanja iza kojih stojimo i od kojih necemo odstupati. Linkat cu ponovno: http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=472
Delboy, ova tema nema sto raditi u trzistima kapitala pa cu i svako buduce upadanje u krive rubrike seliti u pripadajuce jer, mislim da se tu slazemo, red na forumu mora postojati. Osobno mislim da njenim premjestanjem nisam ni na koji nacin ugrozio vasu daljnju raspravu ili vas “udaljio od ociju javnosti”. A uostalom, na ovom forumu ne postoje nedodirljivi, pa taj status ne moze dobiti ni forum moj novac.

Igor Prstec, web urednik

Igore, pošteno. Drago mi je da ovdje neće biti nedodirljivih.

...povijest se ponavlja...

Meni se ovdje prvenstveno sviđa to što ti se nitko (osim gostujućih moderatora sa mojnovac.com tipa billy i slični sa više nickova) na ovom forumu ne ruga ako nešto ne znaš ili ako kupuješ neku “lijevu” dionicu. Sve je otvoreno raspravi, dok na mojnovac.com uzmu te ovi “veliki ulagači moderatori” sa 50000 kuna i sprdaju se s tobom a ti ih sve možeš kupiti. Baronx, presvetli, doktorNo – to je sve ista osoba.
I dalje se nitko ne pita – gdje su nestale poruke članova na temi BezCenzure na mojnovac????? Poruke koje se tiču ovog foruma ovdje……..
ja znam gdje su….pobrisane svih 40!!!!!!! A oni koji su ih pisali su pobrisani sa mojnovac.com.
Eto, to vam je pravo značenje riječi FORUM.

New Report

Close