‘Mladen Bajić opstruira rad Porezne uprave’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Mladen Bajić opstruira rad Porezne uprave’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uvjek se love Kokošari , koji ne poznaju nikoga važnog i koji nemaju love za mazalicu jer su siromašni ko Crkveni miševi .

.

Taj sustav koristi i EBRD, pa nikom niš.
Pozdrav

Ozakonjeni kriminal kroz trodiobu vlasti.I taj problem se može rješiti da ima volje.

šteta što nema više članaka poput ovog, koji otkrivaju realno stanje u pravosuđu, jedna lasta još uvijek nije znak proljeća.

katastrofalno pravosuđe je blokiralo apsolutno sve u državi, među političarima uopće ne postoji svijest da se eu bazira na načelima pravnih država i bez pravosuđa više ništa neće funkcionirati.

kad bi se prve ljude na koje se naiđe na ulici postavilo za suce, i da ne znaju ama baš ništa o pravu, nego samo da sude prema elementarnom zdravom razumu, sustav bi funkcionirao mnogo bolje nego sada, gdje se nikog u pravosuđu uopće ne tiče što je cijela država blokirana zbog njihovog užasno lošeg rada, a oni istodobno ubiru ogromne novce za nikakav rezultat u poslu.

Imam špulijus da pravomočno Sanaderu neće moći dokazati nikakav lopovluk jer su im svi ti šuplji svjedoci ucjenjeni torturom i dugim boravkom u Remetincu .
Pa neke su davno prije čak bile priznale pod torturom da su Vještice .

I na kraju će Sanader tužiti Državu i to ćemo mu morati svi zajedno platiti milonsku odštetu .

Sve mi se čini da je Kosorica imala EU zadatak da baci lavovima HDZ , Sanadera i Polančeca kako bi pokazali EU kolegama kako mi proganjamo korupciju i za nagradu smo smjeli potpisati poglavlje o Pravosuđu .

Ali nitko ne voli izdajice i zbog toga je dobila fuss u guz .

.

Svakoj bi kleptokraciji pristajao takav netko u ulozi državnog odvjetnika, delegiran od strane političkih elita da obnaša ulogu pokrovitelja svih većih koruptivnih zahvata iza kojih stoji “društvena krema” i “uglednici” koji bi u pravnim državama za kvalifikacije koje ih inkriminiraju zaslužili i odležali minimum 3 doživotne. I zato Mladene, sa željom da se održiš pravno profesionalnim i etički beskompromisnim još dugi niz godina bez obzira na vladajuću opciju koja će te kvalitete uvijek iznova verificirati, iskreno ti čestitam na dosadašnjem angažmanu u zaštiti kleptokratskih tekovina ! Odvjetnik jesi, ali đavolji [emo_namigusa]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovdje su rečene vrlo ružne optužbe i netko bi to trebao pročešljati ako ima imalo pravde u ovoj državi.
Nekako imam osijećaj da će netko sada nastradati … ali ne netko glavni neko pomoćni tpa Bernardić u SDP-u

Došlo je vrijeme da svi prestanu plaćati poreze, jer ako je ovo istina porezna uprava nema nikakve ovlasti nad tim novcem, tj razno razni kriminalci upravljaju našim novcima. Jedini način borbe je prestanak plaćanja svih obaveza jer su ovdje slizani i poreznici, i pravosuđe, i politika…

Ali nitko ne voli izdajice i zbog toga je dobila fuss u guz .

Tako je – sta se ona ima mjesat, bolje da se pridruzila veleizdajniku sanaderu i poltronima i da su zajedničkim snagama dokrajcili ovu drzavu.


Došlo je vrijeme da svi prestanu plaćati poreze, jer ako je ovo istina porezna uprava nema nikakve ovlasti nad tim novcem, tj razno razni kriminalci upravljaju našim novcima. Jedini način borbe je prestanak plaćanja svih obaveza jer su ovdje slizani i poreznici, i pravosuđe, i politika…

Pa naravno, tek si sada shvatio? Ali kako da mi prestanemo placati poreze? Ajde mi to objasni… ako to ucinimo, nas ce strpati u zatvor za 100kn duga, a s druge strane, ako damo-kriminalci ce to vrtiti i potkradati, no njih nitko nece taknuti jer je SVE povezano.

Ovo je drzava gdje ako uzmes 1kn, onda si za zatvor, a ako uzmes 1m, onda si gospodin. Nazalost, nazalost.

Sada sam pročitao ovaj članak i to nije ništa novo – male se cijedi ko limun i uzima im se zadnja kuna, a sve ostale mafijaše koji mažnjavaju milijune i milijarde se ne smije dirati jer su svi umreženi, od bivših do sadašnjih.

NE DA JE SVE TOCNO, NEGO X100 TOCNO a moglo bi se dodati jos barem 500x

Psi laju karavane prolaze

Cookie Monster


Psi laju karavane prolaze

…a ukradeni dukati zveckaju

free flow information

New Report

Close