Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Ministar Linić oštetio državu za 27 milijuna kuna?

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministar Linić oštetio državu za 27 milijuna kuna?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

treba mu oduzet putovnicu i osobnu dok je vrijeme

ako je njegova porezna vrednovala zemljište onda je to valjda normalno.

to je hrvatska, vlada provede “internu istragu”, zatim partijsko glasilo objavi optužnicu a tek nakon toga nastupaju policija i pravosuđe, umjesto da je obratno.

politbiro sprema obračun s neposlušnim članom, sad će uslijediti medijska hajka pa javni linč i onda leti–leti– leti –linić!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Afera Viktor Lenac
prodaja Jadranskog pomorskog servisa
Afera Riječka banka
Afera Sunčani Hvar
Afera Liburnija
Afera PIK Vrbovec
Afera hotela Alan
nastavi niz….
u svakoj je kum

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ovakvi članci mi izazivaju sumnju da se radi o čovjeku koji je došao na listu za odstrijel i sada mu se mora svašta zalijepiti (iako je umoćen u svašta) kako bi ga se šutiralo a da partija nakon toga ispliva kao čista i ispravna.
Mislim da se radi o sukobu moći unutar partije i da Linić pomalo gubi iako je sve to odrađivao sa blagoslovom cijele partije.

Hrvati su neuki i nesposobni.

Afera Viktor Lenac
prodaja Jadranskog pomorskog servisa
Afera Riječka banka
Afera Sunčani Hvar
Afera Liburnija
Afera PIK Vrbovec
Afera hotela Alan
nastavi niz….
u svakoj je kum

dioki, ali tu nije jedini, ima ih još. valjda će doći dan da će i za to odgovarati odgovorni

27 milijuna kuna gubitka? samo? Pa to mu je učinak po satu na mjestu ministra financija.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Linić je oštetio državu za više od 27 milijardi kuna, jer ne ulazi poreznim dužnicima u vlasništvo tvrtki srazmjerno njihovom dugu, izbaci ih van iz tvrtke, nego kupi kojekakvu bezvrijednu imovinu mugerima, koji su sami složili PSN, a on se pravda da stečajem neće dobiti niti toliko i da je postupio prema usvojenoJ PSN, tako rasterećuje lopove koji su novac izvukli iz tvrtki i prebacili u druge oblike, kao nekretnine ili gotovinu, a opterećuje sve porezne obveznike, ako se ne varam ovu spačvansku ekipu iz VK je preuzeo Škegro i tog Puljiza ostavio za predsjednika uprave, bilo bi lijepo doznati gdje je novac iz Spačve i što sve taj gospodin ima i gdje

kada bi to bilo sve zasto je ostetio drzavu, potpisujem mu oprost ili dodajte 3 nule !!!!

Linić je oštetio državu za više od 27 milijardi kuna, jer ne ulazi poreznim dužnicima u vlasništvo tvrtki srazmjerno njihovom dugu, izbaci ih van iz tvrtke, nego kupi kojekakvu bezvrijednu imovinu mugerima, koji su sami složili PSN, a on se pravda da stečajem neće dobiti niti toliko i da je postupio prema usvojenoJ PSN, tako rasterećuje lopove koji su novac izvukli iz tvrtki i prebacili u druge oblike, kao nekretnine ili gotovinu, a opterećuje sve porezne obveznike, ako se ne varam ovu spačvansku ekipu iz VK je preuzeo Škegro i tog Puljiza ostavio za predsjednika uprave, bilo bi lijepo doznati gdje je novac iz Spačve i što sve taj gospodin ima i gdje

Ja ne znam stvarno što “institucije” kod nas rade. Evo čovjek je lijepo sve naveo a siguran sam da ovakvih obrazaca ima da ih možeš lopatama bacat. No najljepše od svega oni se i dalje odvijaju i to tako valjda od 1946. Ove igre sa strankama su za spika za glupav narod. Shema ista.

New Report

Close