Milijarde kuna od državne imovine

Naslovnica Forum Komentari članaka Milijarde kuna od državne imovine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bravo g Marić ! Tiha voda brege dere.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Još jedna nebuloza člana nesposobne vlade, slušamo te gluposti već dugo a ništa se ne događa. Prvo dođite k nama u vladu, reče bivša Martina kojoj je djedovina pod vodom.

Pricam ti pricu. Frajer samo price – nije nista napravio.

Lako je prodati nešto uz more ili dionice relativno dobrih poduzeća, kao što je Končar, ili hotelskih kuća, ali neka nađe investitore za imovinu u kontinentalnom dijelu Hrvatske. To bi trebao biti jedini razlog za postojanje ovog čudnog ministarstva. Birgit Breuel je cijeli DDR, od cca. 17 mio. stanovnika, privela svrsi za četiri godine. 1994 je već sve više-manje bilo gotovo. Naravno, bilo je i propusta, loših procjena, ali to je sastavni dio posla.

čekamo mailove iz njegovog ministarstva. da vidimo kako se poklanjaju valamaru turističke tvrtke i bivsi vojni kampovi sumnjivim likovima iz brčkog. i da vidimo kako se otkupljuju zgrade u splitu od brodomerkura za 120 milijuna kuna. bit će zanimljivo.

Baš je GM dokazao da zna zaradit pare … neš ti poduzetnika … koliko je ono već ministar, i šta je za to vrijeme priveo svrsi ? Osim par hotelskih kuća, ništa … a i neke od njih ne može prodati …

Uvalio je svog frienda, Popijača, vrhunskog managera, na jasle u Petrokemiju, da hladi muda za tridesetak tisuća kuna, netto, mjesečno. Može li mi netko reći, šta je taj lik u zadnji godinu dana, u Petrokemiji, okrenuo na bolje!? Austrijanci su odustali kad su vidjeli o kakvom se bordelu radi. Alo zato će mirovnjaci podmetnuti leđa, s novcem drugog stupa.

U ranijem razdoblju, taj gospodin , upravitelj raspolaganja državnon imovinom, imao je u Saboru pametnih razmišljanja, ali sada je prošlo to vrijeme.
Jedino su mu službeni automobili poludili i morate ih se čuvati u pješačkoj zoni.
Vjerojatno sjijedi ubrzana prodaja državne imovine, jako su ubrzani.
Oni su neobavezni prema propisima RH ili grada Zagreba.

Goran Marić je kombinacija nesposobnosti, HDZ-ovske podobnosti i socijalističkih fiks-ideja. Evo tog velikog stručnjaka kako drhti i gleda u pod pred Sanaderom:

New Report

Close