Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Milanoviću, uči od Nijemaca! Rekorderi 2011. otvorili pola mil. radnih mjesta

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanoviću, uči od Nijemaca! Rekorderi 2011. otvorili pola mil. radnih mjesta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kome je važno otvoriti što više radnih mjesta? Predlagao sam i bivšoj vladi kako otvoriti više tisuća radnih mjesta i
to ODMAH i to bez velikog novca, tj potezom birokratskog pera. Naravno da se to njih nije ticalo. Zato i jesmo tu a i oni su tamo.Pisao sam i predsjedniku republike , i naravno ,kako sam i očekivao, jedino je on pokazao interes. Pišem i sada novoj vladi, i vjerujem da će oni i pokazati interes jer vjerujem u njihove dobre namjere ovom narodu.Promjenimo neke uredbe danas i već sutra imamo barem 1000 novih radnih mjesta. Često su neka rješenja vrlo jednostavna.Ovdje više nemam prostora .Ograničen sa s 4000 znakova a treba mi puno više.

Kao da je cilj otvoriti što više radnih mjesta. Cilj je još ovo malo blaga što ima rasprodati i još se zadužiti samo im Kajin pobrkao račune u startu. Već se najavljuje da će prije u posjetu preko bare nego u Berlin. To sve govori tko su glavni savjetnici i ove Vlade.

New Report

Close