Milanović stigao u posjet Mostaru ‘zbog nedavnih socijalnih nemira’

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović stigao u posjet Mostaru ‘zbog nedavnih socijalnih nemira’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lokalni hrvatski dužnosnici rekli su da su neredi bili ciljani kao i zapaljene zgrade no Milanović već unaprijed zna da su bili “socijalni” valjda da ne naljuti svog kolegu Hrvatomrzca iz Sdp BiH Lagumdžiju…ne znam koga on uopće predstavlja,Hrvate sigurno ne.

Ne znam Milanoviću što ćeš u Mostaru kada pred svojim vratima imamo i previše problema.

Milanovic u Mostaru pokusava sprijeciti eskalaciju prosvjeda koji bi se vrlo lako mogli preliti i u Hrvatsku jer ni u samoj Hrvatskoj situacija nije puno bolja. Ali unatoc tome pametno je odigrao nazivajuci prosvjede socijalnim nemirima usprkos HDZ-ovskom nazivanju prosvjeda “centralistickim napadom na Hrvate”. Iako je sasvim jasno su u tom toboznjem “napadu na Hrvate” zapravo najvise stradali Sarajevo i Tuzla te privatna imovina bosnjackih politicara. HDZ mafija, profesionalni “zastitnici nacionalnih interesa” zlonamjerno presucuje cinjenicu da je u Mostaru kao vodja prosvjeda uhicen Hrvat i da je od sjedista HDZ-a puno gore stradala centrala njihovog bosnjackog ekvivalenta, SDA, koji sa druge strane za ovu krizu optuzuje antibosanske elemente. Nacional-sovinisticka kontaminacija hrvatskog i bosanskohercegovackog cyber i ostalih medijskih prostora je opasno uzela maha, a to povlaci za sobom klerikalizaciju drustvene svijesti i suplje desnicarenje kojemu je osnovna svrha zaglupljivanje obespravljenih masa u svrhu zastite lopovskih dinastija koje piju krv i financijsku moc gradjana od pocetka devedesetih. Kleptomanska narav HDZ-a u Hrvatskoj je izasla na vidjelo, bosanski HDZ se uz SDA i SNSD jos uvijek drzi i krije svoju lopovsku narav ispod prasnjavog tepiha poznatijeg kao “nacionalni interes”. Ne plase se svojih gladnih ovcica. Ali ne zadugo 😀 Zivjela revolucija!

Hand in hand, kameraden. Hand in hand, voor Feyenoord één. Geen woorden maar daden, léve Feyenoord één

Nitko ni ne govori za Sarajevo i Tuzlu nego za Mostar. Naime tamo ni ne može biti nacionalna pozadina napada iz jednostavnog razloga jer su ta dva grada gotovo etnički čista,bez Hrvata i Srba. Ne treba se zavaravati..cilj Bošnjačkih političara je unitarna BiH gdje bi nadglasavali i birali predstavnike drugima što Su već napravili izborom Komšića kao “hrvatskog” člana predsjedništva.

Znaci, po vasoj logici se sve pali samo zbog toga da se napravi alibi za napad na institucije u Mostaru? Dajte se uozbiljite kolega! U Bihacu i Sanskom Mostu je zamalo uspio linc na bosnjacke politicare, jedan se branio vatrenim oruzijem, drugom je kuca razvaljena, treci je pobjegao iz zemlje ali po vama je to samo predstava uperena protiv Hrvata… Kako onda objasnjavate uhicenje mostarskog organizatora, Hrvata i katolika sa pedigreom, kao i sudjelovanje stotina Srba i Hrvata u prosvjedima? Da nije i to spletka koju su smislili masoni, Zidovi, Turci, Amerikanci i Arapi??? [emo_namigusa]

Hand in hand, kameraden. Hand in hand, voor Feyenoord één. Geen woorden maar daden, léve Feyenoord één

Rekao sam to samo za Mostar,nisam.negirao da je socijalna situacija razlog u Tuzli,Sarajevu…gledao sam prilog iz Mostara..policija je stajala sastrane i pustila palež zgrada iako bi to riješili bez problema jer dva,tri čovjeka su se i odupirali huliganima vidjelo se na snimkama. A i da je ta situacija nejasna jasne su namjere Bošnjačkih politika koji to ni ne kriju…izbor nametnutog Komšića za predstavnika Hrvata tome je dokaz! Pa predstavniku Bošnjaka Bakiru Izetbegoviću nekidan je Egipat uputio protest jer je dizanjem četiri prsta podržao vodju radikalnog Muslimanskog bratstva! Pa gdje ta politika vodi? To je katastrofa kad jedan Egipat mora reagirati

Milanović kaže da je došao u Mostar a ne u Sarajevo “jer je bliže”. On ne može reći da je to stolni grad Hrvata u BiH! Pa najbolje bi mu bilo da je sa sobom poveo i Pupavca a ne da glumi nekog miritelja.

Da, policija nije reagirala, kao sto nije ni u drugim gradovima. Nije mi jasno kakve to veze ima sa Bosnjacima. Isto tako nemam pojma kakve veze sa ovim prosvjedima ima stav B.I. oko situacije u Egiptu, osim u kontekstu HDZ-ovske demagogije. Uostalom, koliko je meni poznato taj je cirkusant br.1 koji mora sici sa vlasti. Kolega, jako povrsno ili jako zlonamjerno pristupate cjelokupnoj situaciji. HDZ-ovska huskacka retorika sluzi jedino tome da Covic i ostala profiterska mafija ne podje stopama Ive Sanadera. A Sanader je mala beba za njega i slicne. Zelim svu srecu narodu BiH u razracunavanju sa kriminalcima i ratnim profiterima koji se vec 25 godina bogate na njihovoj muci.

Hand in hand, kameraden. Hand in hand, voor Feyenoord één. Geen woorden maar daden, léve Feyenoord één

Ne znam je Li znaš da je Mostar jedini grad u BiH izuzet od izbornih pravila samo da Hrvati ne bi vladali. A taj detalj s Bakirom spomenuo sam samo kao detalj o kakvom fundamentalistu se radi kad podržava radikalno islamisticko Egipatsko Muslimansko bratstvo! Nimalo površno ne pristupam..BiH je država tri konstitutivna naroda i sva tri trebaju imati svoja prava a princip jedan čovjek jedan glas Hrvatima i Srbima ne jamči nikakva prava nego bi im se desavao slučaj Komšić na svim razinama.

Kolega, molim vas da me uputite, sto li je to taj “stolni grad”? Prosle godine sam imao priliku posjetiti Mostar i pola grada mi bas nije djelovalo hrvatski. Ne razumijem kakva bolesna politika moze onako lijep multikulturalni grad svoditi na neki “stolni grad” jednog naroda. Iako sam bio jako lijepo primljen nakon predstavljanja da sam iz Zagreba, moram primjetiti da sam vecinu vremena bio smaran pricama kako su muslimani ovakvi i onakvi i da ce me ubiti ako cuju tko sam i odakle. Naravno, nakon prelaska na istocnu stranu ne da me nitko nije ubio, udario ili krivo pogledao, nego sam proveo dva nezaboravna dana sa mladim ljudima, danas mojim prijateljima, svih nacionalnosti i politickih uvjerenja. Nakon tog otvaranja ociju proveo sam mnogo lijepih i neopterecenih dana u B.Luci, Sarajevu i Beogradu i jedina negativnost koja se u meni razvila je gadjenje prema nacionalisticko-kleptomanskim balkanskim politikama i iskreno zaljenje ljudi koji pored zdravih ociju slijede takvu zabludu.

Hand in hand, kameraden. Hand in hand, voor Feyenoord één. Geen woorden maar daden, léve Feyenoord één

Stolni grad znači da su tamo sjedišta svih institucija važnih za opstojnost Hrvata…sveučilište,školstvo,KBC,razne ustanove itd. Pa ne mogu Hrvati govoriti “Bosanski” i slične stvari. Ti govoriš na razini nekih svojih osobnih kontakata i ljubaznosti…to nema veze sa ovom temom i problemima.

EjMomak ,

iako imaš Zelene naočale prepoznao sam te .
Ti si Muđahedin po mirisu.

BiH TALIBAN REUF BAJROVIĆ, NOVO LICE BOŠNJAČKOG FAŠIZMA:

Hrvata ima 10% i imaju previše prava

http://poskok.info/wp/?p=13320 [poskok.info]

http://poskok.info/wp/?p=79789 [poskok.info]

http://poskok.info/wp/?p=79688 [poskok.info]

http://poskok.info/wp/?p=79640 [poskok.info]

http://poskok.info/wp/?p=79618 [poskok.info]

.

Milanović došao u Mostar jer mu je bliže ali srcu sigurno ne. Pragmatičan i predvidljiv politički posjet lišen iskrenih emocija. Ne bih se čudio da Mesić svojim manirima u Sarajevu održava pressicu i poziva na brastvo i jedinstvo.

New Report

Close