Milanović: Izmjene poreza na dohodak vjerovatno još ove godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Izmjene poreza na dohodak vjerovatno još ove godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Autor ovog teksta bi trebao znati da je pravilno napisati (i izgovoriti) vjerojatno, a ne vjerovatno kako piše u naslovu.

Prodavaći magle.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Uh.. sto cu se razbacati sa tih 50 kuna sto ce biti veca placa…

isto kao i kod smanjenja zdr.doprinosa, ova mjera neće posebno utjecati na povečanje potrošnje građana ali će zato bitno utjecati na punjenje proračuna gradova i županija što će oni svakako kompenzirati kroz povećanje više drugih parafiskalnih nameta kojima se financiraju.

dakle, ujeo vuk magare ili iz šupljeg u prazno isto kao i najava povečanja naknade za ceste koje plačamo kod registracije da uslijed pojeftinjenja auto osiguranja radi liberalizacije tržišta, građaniima slučajno ne bi ostalo 500tinjak kuna više u dđepu.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

kozelj, uvijek je bilo vjerovatnoi to je ispravno, a to sto su nam pametnjakovici koji nemaju pametnijeg posla nego se baviti izmisljanjem novih i toboze pravilnih hrvatskih rijeci nametnuli vjerojatno, to je neka druga prica. Ja cu uvijek pisati vjerovatnoi svaka cast autoru clanka.

Podići će se plaće za pedesetak kuna a o tome se piše već mjesec dana. Kako će nova stopa poreza možda biti uvedena za koji mjesec, ostavljamo prostor vladajućima da nas time bombardiraju još barem pola godine.
U međuvremenu će smisliti način kako da nam otmu još koju stotinu kuna.

Hrvati su neuki i nesposobni.

“Milanović je priznao da je Vlada pogriješila kad je 2012. prag nakon kojeg se dohodak oporezuje najvišom stopom od 40 posto snizila na 8.800 kuna”

možeš misliti kako su “pogriješili”. napravili su to vrlo svjesno kad su došli na vlast i sad predizborno promijenili da kupe birače, i ako opet dođu na vlast opet će kao prvo spustiti prag i pričati da su sada pogriješili jer je dizanjem praga oštećen proračun, a s druge strane građani i poslodavci su bili nezahvalni i zauzvrat nisu podigli BDP. isto kao što su onda bili uveli olakšice za zdravstveni doprinos i reinvestiranu dobit pa onda vratili jer su ih poduzetnici razočatali.

Izmjene poreza vjerojatno još ove godine ?
Premjer još nezna ?

Sve nam je to zakuhala SDP+HNS Kukuriku Vlada.
Sve su učinili da unište Hrvatsko gospodarstvo .
Dignuli su neke poreze (imamo 572 razna ) tako da imamo najveće poreze na svijetu.
Neke poreze su uveli i retroaktivno što nema nigdje na svijetu.
Uništili su gospodarstvo i sa fiskalizacijom , sada uviđaju da je naplata poreza sve manje.
Uništili su građevinski sektor stalno podgrijavajući uvođenje poreza na nekretnine.
Opljačkali su građane s tzv.“legalizacijom”.
Najavom uvođenja poreza na štednju uzrokovali su dizanje 1.900.000.000,00 sa štednje.
Opljačkali su građane s obavezom uvođenja tzv top.certifikatima.
Zadužili su Hrvatsku .
Spremaju se rasprodati Autoceste.
Spremaju se rasprodati tvrtke iz Državnog portfelja.
Uzrokovali su povećanje nezaposlenih što ćemo vidjeti za 2 mjeseca.
Uzrokovali su iseljavanje mladih i školovanih ……

.

Izmjene poreza na dohodak nisu vjerojatne, nego sigurne do kraja godine. Tempirane su upravo za predsjedničke izbore, a građani im nisu bili ni na kraj pameti kada su smišlajli ovu promjenu! Prosječni radnik/penzioner neće dobiti ništa, prihod će mu se povećati stotinjak kuna, a onda će mu se povećati rashod za viši iznos. Osobno nemam namjeru trošiti više, eventualni višak novca ću pretvoriti u Euro ili ga potrošiti u inozemnstvu!
Još jedan u nizu promašaja ove Vlade!


"Milanović je priznao da je Vlada pogriješila kad je 2012. prag nakon kojeg se dohodak oporezuje najvišom stopom od 40 posto snizila na 8.800 kuna"

možeš misliti kako su "pogriješili". napravili su to vrlo svjesno kad su došli na vlast i sad predizborno promijenili da kupe birače, i ako opet dođu na vlast opet će kao prvo spustiti prag i pričati da su sada pogriješili jer je dizanjem praga oštećen proračun, a s druge strane građani i poslodavci su bili nezahvalni i zauzvrat nisu podigli BDP. isto kao što su onda bili uveli olakšice za zdravstveni doprinos i reinvestiranu dobit pa onda vratili jer su ih poduzetnici razočatali.

Da pojasnimo…pogriešili su jer su uvidjeli i da sami plaćaju velike poreze pošto svi vladajući izuzetno puno zarađuju. Sada to moraju korigirati jer će još kratko vrijeme ostati na vlasti a poslije neće biti takvih prihoda…

Hrvati su neuki i nesposobni.

New Report

Close