Milanović demonstrativno napustio saborski aktualac

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović demonstrativno napustio saborski aktualac

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

jel’ ponio svoju loptu [emo_zacudjen]

S&P vjerovatno već kuvertira BB kreditni rejting… s negativnom tendencijom

jandroković jedan od najljigavijih hrvatskih političara, prestrašno kako takavi laktaši uopće i uspiju

Prava junačina, utekao pred kritikama [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Po čemu je to Jandrokovićevo ispad?! Pa nije rekao ništa što nije točno. I smiješan je taj komentar da se HDZ stalno bavi crvenima i crnima, jer HDZ ih spominje u određenim i koliko toliko prikladnim situacijama. Odgovaraju li HDZ-ovci na pitanje “što ste napravili za gospodarstvo” s otprilike “ne znate ni čitati, pravi problem su ksenofobija bla bla”?! Kakve to veze ima s pitanjima koja se Milanoviću postavljaju? Uostalom, i HDZ i druge stranke govore i o gospodarstvu, samo novinari to baš ne prenose. Ova vlada nije napravila ništa dobro ni na jednom području, a popis loših i sramotnih poteza je ogroman. Nevjerojatno je da ih vi novinari još idete braniti kada ih netko konačno pozove na odgovornost u Saboru.

Daleko je vladajuća garnitura od demokratskih dosega Europskih uzora


S&P vjerovatno već kuvertira BB kreditni rejting… s negativnom tendencijom

Mozemo li argumentirano reci da su u krivu? Pa da sam u S&Pu, sam bi nam dao jos mnogo gore od ovog sto imamo. Rezultati govore za sebe-NAJGORI od svih tranzicijskih zemalja po trendovima, i tako vec godinama. Najveci pad, rast nezap itd. Nizi rejting je potpuno opravdan.

Naravno, kada do toga dodje, vlada ce se cuditi kao da je palo s neba.

A pitanja HDZa i drugih su sasvim legitimna, ovo sto radi premijer je sramota. Rezultati gosp politike su nevidjena depresija i kolaps ekonomije. HDZ je isto kriv, da, ali bome i ovi. Katastrofa. Kad su oni kukali HDZu, to je bilo OK, a kad se njih nesto pita, ne…

A pitanja HDZa i drugih su sasvim legitimna, ovo sto radi premijer je sramota. Rezultati gosp politike su nevidjena depresija i kolaps ekonomije.

Depresija i kolaps je rezultat straha i letargije koji su se uvukli u stanovnistvo, nakon sto su naprasno spusteni na zemlju poslije desetljeca zivota u oblacima i uzivanja u luksuzu koji nisu zaradili.

Komunizam je po definiciji totalitarni režim koji nije otvoren za kritike.

Jadni mi gdje smo došli i kakve pokuse nad nama rade.

I novinari bi trebali malo pripaziti na izražavanje. Jandroković nije imao nikakav “ispad”. Problem je što vladajućeg – istina boli.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

jebiga zoki ” pusi je pusi ,i ostat ceš pusi”, pa moja čivauva bi ostala i barem lajala a ne podvila rep ko pakšu, padaju maske

pepe7

New Report

Close