MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nalozi kupnje će doći vrlo brzo na 320 kn jer magmi toliko u ovom trenu i pripada.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

mark1: ” ivo7: ” Kolega to nije dovoljan fakotr da bi cijena samo radi toga išla gore ovih dana. ” u potpunosti se slažem s tobom![smiley2] ” Bitno da ste se vas dvojica složili. Oko čega?
Da dionica dalje neće značajno rasti.[smiley11]
[/quote]

dobar za obojicu samo niste rekli da imate staklenu kuglu………[smiley1]

stanje 28.08.2007.

1. PREININGER FIŽULIĆ BISERKA 1.484.310 30,45 Osnovni račun
2. FIŽULIĆ GORANKO 1.476.290 30,29 Osnovni račun
3. EAST EUROPEAN FOOD FUND SICAF 259.140 5,32 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 197.950 4,06 Skrb. račun
5. TEMPLETON STRATEGIC EMERGING MARKETS FUND II LDC 169.140 3,47 Osnovni račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 125.000 2,56 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 103.000 2,11 Skrb. račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 91.943 1,89 Skrb. račun
9. MAGMA D.D. 67.330 1,38 Osnovni račun
10. PBZ D.D./HSBC BANK PLC CLIENTS ASSETS 57.625 1,18 Skrb. račun
Ukupno: 82,72

Mislim da je RBA povečala. Nemam vremena tražiti. Ako neko može neka provjeri.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

matrix90: ” mark1: ” ivo7: ” Kolega to nije dovoljan fakotr da bi cijena samo radi toga išla gore ovih dana. ” u potpunosti se slažem s tobom![smiley2] ” Bitno da ste se vas dvojica složili. Oko čega? ” Da dionica dalje neće značajno rasti.[smiley11]
dobar za obojicu samo niste rekli da imate staklenu kuglu………[smiley1]
[/quote]

Pa kolega za Magmu mi ne treba staklena kugla, sve je kristalno jasno…max do kraja godine 350k, jer naprosto osim povoljnog izvješća nema zašto rasti…

” Slažem se, kolega prodajte dok možete dobiti još više od 300…

] Pa kolega za Magmu mi ne treba staklena kugla, sve je kristalno jasno…max do kraja godine 350k, jer naprosto osim povoljnog izvješća nema zašto rasti…

quote=matrix90]

Pa zašto onda predlažeš prodaju ako će po tvome biti 350,00 do kraja godine.

matrix90: ” ] Pa kolega za Magmu mi ne treba staklena kugla, sve je kristalno jasno…max do kraja godine 350k, jer naprosto osim povoljnog izvješća nema zašto rasti… ” quote=matrix90] ” Slažem se, kolega prodajte dok možete dobiti još više od 300… Pa zašto onda predlažeš prodaju ako će po tvome biti 350,00 do kraja godine.
[/quote]

Kažem da će max biti 350. što znači da može biti ravno 300 ili 319 ili 310 ili 330, a ne kažem da će biti 350.
Razina od 330 ili 325 čini mi se relanijom, no dobro neću više komenitrati na ovoj temi kako ne bi ispalo da imam ‘staklenu kuglu’ i da sam novi prorok.
Kolege uvjerit ćete se sami.

pOzdrav

[/quote] Pa kolega za Magmu mi ne treba staklena kugla, sve je kristalno jasno…max do kraja godine 350k, jer naprosto osim povoljnog izvješća nema zašto rasti…
[/quote]

Šta bi još tribala imat osim povoljnog izvješća , banane u prodaji ili šta drugo………………..

Lako je tako jedno kažeš , drugo misliš , treće pišeš [smiley1]

Raiffeisen obvezni mirovinski fond kupio 14.943 dionica MGMA-R-A nakon javne ponude. Vrijeme će pokazati je li Grbavac u pravu… [smiley2]

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

Pozdrav takodjer[smiley2]

čini se da je promaklo a nije neinteresantno: Reagiranje Magme: Alokacija u skladu s odobrenjem Hanfe
http://www.poslovni.hr/52310.aspx

..Moguća alokacija za institucionalne investitore iznosila je 175 milijuna kuna, dok su zahtjevi investitora bili 987 milijuna kuna..Magma je mogla alocirati svega 17,77% traženog iznosa, od čega je alocirala:..”

Lako je tako jedno kažeš , drugo misliš , treće pišeš [smiley1]

Lako je Vama biti dioničar Jagme.

New Report

Close