‘Mene će zadovoljavati rast proizvodnje od deset posto’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Mene će zadovoljavati rast proizvodnje od deset posto’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

koji rast od 10%? dugova? ma ok je to, možemo to i bolje 🙂
inače u normalnim zapadnim državama radi se na način da prek štele se dobivaju poslovi, ali onaj tko pokaže tulav i mulav dobija direkt otkaz, kod nas takvi budu promovirani jer su im tatice i mamice tko zna što. U takvom okruženju sigurno ne može rasti nišsta drugo osim dugova i nezaposlenosti jer bi privatniku trebala biti poanta povećati dobit, a dobit povećavaju isključivo radnici koji su 1. SPOSOBNI, 2. ZADOVOLJNI.
Ovdje još vlada mentalitet direktora koji kupuju bijesne aute i drže pod svojim budnim okom naručivanje svega od wc papira do auta i novih mobitela.
Živjela naša ekonomija u kojoj obrtnik ima minimum 2.000,00 kn mjesečnih troškova koji otpadaju samo na državu, dakle ako imate savršenu ideju, trebate uložiti ne znam koliko novca, trebate radnike u startu, država u startu zahtjeva svoj dio!
Obrtnik odvaja minimum cca 900 kn obveznog zdravstvenog+80 kn dopunskog, a zato kad ode na neko testiranje zdravstveno onda čeka 5 mjeseci, da bi mu se reklo “sorkač, država nije platila, propali ti testirani uzorci”.
Bitno je da nitko ne priča o činjenici da 40% bolničkog osoblja otpada na administratore koji cca 5 njih sjedi u sobičku 5×5 m i sve četiri u zrak i čekaju prvi tjedan u mjesecu da uzmu plaću. I onda kukate kako nema dovoljno med. sestara i doktora u RH, a koliko ih se ne može zaposliti zbog takve administracije koja služi samoj sebi?
I tako nabrajanje u nedogled, koje će “spasiti” MMF kad budemo uzeli kredit od njih! MMF i Svjetska banka su do sada spasili 0 država, a upropastili 100% država koje su digle kredit od njih.
Izuzetno hvala svim političarima RH koji su nas doveli na prosjački štap i još sad režu i taj štap, jbg, još stojimo na nogama, nismo pali na koljena pred vama, treba to sredit.
I da ne zaboravim, sjebali ste Tuđiku, on je rekao 200 bogatih, a prema istraživanju ima 260x takvih u RH, jbg ovih 60 se provuklo nekak ikak.

Gospodine Milanoviću ako želite rast od 10 % (što po meni Hrvati mogu lako dostići) kao prvo morate maknute ove nesposobne, dovedene u uprave po političkoj liniji.

Vama trebaju profesionalci koji znaju što rade.

Što se tiče ovih 260 bogatih (vidim da je većina bogatija i od Šeika), treba im samo lupiti porez od 30 % na njihovu imovinu svake godine. Tako će te doći do novaca za ulaganja.

U ovoj jadnoj zemlji postoji samo bogati (260 bogatiji i od Šeika) i ostali siromašni Hrvati.
Ubili ste srednji sloj koji je u svakoj državi pokretač gospodarstva, a i potrošnje.

Onda nećete morati smanjivati prosvjeti plaće.

S poštovanjem

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

New Report

Close