EN DE

Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja o njemu imam pozitivno mišljenje ali to nema nikakve veze s onim što sam mu napisao u
prethodnom postu.
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ma znam [proud] Naša mala Hrvatska je posebna po mnogim stvarima, volio bi da ispravimo negativno, a da nam ostane ono zbog čega volim živjeti ovdje, i ne bi živio nigdje drugdje [thumbsup]

hehehehe upravo suprotno febo, ja sam potpuni realist. Zato i jesam RealBear [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

hehehehe upravo suprotno febo, ja sam potpuni realist. Zato i jesam RealBear [wink]

ma ti si valjda mislio sebi dati nick REARBear sukladno seksualnoj orijenatciji i sinonimu medvjeda u
žargonu (naročito američkom) ali si napravio tipfeler prilikom unosa Nicka.
naj zamerit.
[lol] [lol] [lol]

Kako je to kad kroz život prolaziš gazeči po glavama ljudi?
Vjerujem da bi u brlogu crnih pogleda mogla dobiti odgovor…..

za šta sve neće mene na ovom forumu optužit… a ja samo kažem da će CROBEX na 3000 i da će se mnogi rasplakat kao male curice i da će onda međedi sa svih strana pokupiti bombončeke. Zar je to doista tako strašno [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Kako je to kad kroz život prolaziš gazeči po glavama ljudi? Vjerujem da bi u brlogu crnih pogleda mogla dobiti odgovor…..

ko real ili ja??

CROBEX 3000 ne znači ništa, sada je crobex isti kao i u proljeće 2007, tada je LEDO bio 6000, IGH 6000, sada je LEDO 19000, IGH 13000 [thumbsup]

E moj pančo opet ti, tvoja kristalna kugla i negativnosti koje vibriraju iz tebe, mogle bi te skupo stajati. Bolje promjeni vibraciju i ti češ se bolje osjećati. A CROBEX 2800-3000, to bi bilo kada bi se vratili u 1990. i tebe pitali kako se dalje razvijati. Baš me zanima o čemu ti maštaš dok ovakve stvari pišeš.

Pusti ga , tko želi drugom zlo, obično i sam nastrada, zamisli da ti neko poželi da crobex stvarno bude 2800, a da ti to ne doživiš vidjeti …

A ti prvi medo nisi li već potrošio taj svoj silni keš, kada si rekao da će CROBEX na 4800 ili tako nekako, što ih nisi čuvao za vrijeme kada bude 3000. A od svoje plaćice ćeš moći kupiti u to vrijeme, kao i svi mi. Medo ko medo.

samo nastojim biti realan…………………bez uvrede[lol]

btw nikome ne želim zlo…………….iznio sam svoje mišljenje………………mnoge stvari mi drugi nisu vjerovali pa su popušili………..pa ne morate niti vi[lol]

vama se više sviđaju oni što viču UP UP dok vam uvaljuju preskupe dionice [tongue]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

New Report

Close