Marić najavio da će se vrlo brzo reagirati na rast cijena goriva

Naslovnica Forum Komentari članaka Marić najavio da će se vrlo brzo reagirati na rast cijena goriva

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Išo čovjek na fakultet šta jesjes lažni.. dobio i doktorat nešto kao utjecaj štednje na inflaciju se trebao zvat?.. a sada  komentira cijenu benzina? Ja njih ne mogu ozbiljno shvatit a tek sam nedavno postao punoljetan..

Ono šta mene baš ono frapira je hzjz andrija štampar, covid isl. Sad ja sam malo glup i vjerovao sam liječnicima čak možda više nego pingvinima, al eto izgleda da su to neki bijeli pingvini ispali na kraju.. i nije mi baš smiješno kad ih vidim u politici iako cijenim tu iskrenost s njihove strane.. samo ne znam kako će se sve to skupa završit.. evo recimo išo ja neki dan kod ortopeda a ovaj svlači hlače i maše penisom…

Reko ja ajd ok bar je prošla godina ćitanja pa ne moram više ćitati…

 

 

 

 

 

Inače za svoj sedmi doktorat uzeo sam za temu utjecaj pingvina na demografiju… Konkretno crnih pingvina… Očito je kako je u toplijim krajevima gdje su pingvini još uvijek rijetki demografija ok.. i recimo francuska gdje su pingvini marginalizirana skupina demografija je super. Hrvatska koja pati od velike i agresivne populacije kraljevskih pingvina je u nezavidnom položaju. Ali eto ljudi ih vole hrane i maze. Mene samo brine činjenica da se oni pingvini bave nekom vrstom woodo-a? Kako racionaliziraju svoje sadističke porive nije jasno .. vjerojatno ima neke veze s ekonomijom, očuvanjem mase i energije ili sl. Ali na svojih 5 doktorata naišao sam na zabrinjavajuću količinu križeva. Raj doduše nigdi nisam vidio .. samo križeve.. mislim da je raj istekao 2001…

No dosta ozbiljnosti i jedan vic? Zašto na groblju na križu nema isusa?

 

 

 

 

Marić da je čovjek stopirao bi icjene goriva na 10 kn, ali da je čovjek s obrazom. On je zastupnik krupnog kapitala i radi isključivo za njihove interese. Sličan lik kao i Martina Dalić.

Mariću ne treba ništa vjerovati budući da je kao predsjednik NO HBORa sa svojim kompanjonima dozvolio pljačku 7 700 malih dioničara Dalekovoda d.d. i spržio 50 milijuna kn državnog nova preko HBOR-a pogodujući dokapitalizaciji Dalekovoda d.d. od sumnjive ekipe koja je na Malti otvorila firmu bez ikakvih referenci da preuzme Dalekovod d.d.

 

Također, tim radnjama je pokrao mirovinske fondove za cca 20 milijuna kn pa će se sutra čuditi zašto nemamo za mirovine…zato da ekipa iz PPD-a i s Mallte može podijeliti proviziju s njime za pljačku Dalekovoda d.d.

Ali i o ovome će javnost saznati.

 

Pozdrav od pokradenog malog dioničara Dalekovoda d.d.

Vidimo da je Maric vrlo brzo reagurao na rast cijena goriva. Nekome nije problem slagati.  Nismo svi isti.

New Report

Close