Mamić u svega godinu dana odustao od Hajduka

Naslovnica Forum Komentari članaka Mamić u svega godinu dana odustao od Hajduka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Udruga Naš Hajduk obavijestila je javnost kako trenutno pregovara s Tomislavom Mamićem oko otkupa njegova udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Riječ je o 24.52 posto dionica, odnosno 131.580 dionica vrijednih ukupno 35.4 milijuna kuna.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Željeli bismo naše članove obavijestiti da su u tijeku pregovori s predstavnicima tvrtke Tommy oko otkupa 24,53% dionica Hajduka koje su u njihovom vlasništvu. Obostrana želja i nas i predstavnika tvrtke Tommy je da prikupljen od strane navijača bude uplaćen Hajduku. Razgovori su tek počeli, čeka nas dosta posla pa molimo i medije i članove za strpljenje dok zajedno ne pronađemo najbolji model koji će zaštiti interese sve tri strane”, stoji u priopćenju NH.

Hajduk u rukama navijača! Udruga Naš Hajduk pregovara s Mamićem oko kupnje velikog dijela dionica

Udruga Naš Hajduk bi skupila 35.400.000,00 i uplatila u blagajnu Hajduka a Tommy bi dao dionice Udruzi NH ?

.

Kako misli udruga ” njihov , pardon , naš Hajduk ” prikupiti tolike novce , i koji je razlog odustajanja g. Mamića , možda prijetnja ? Znajući tko vodi udrugu , ne bih se kladio da nije ovo što sam napisao , a njima bih poručio da se skinu napokon sa Hajdukove grbače ( i ne samo oni) , kako bi u Hajduk ušao privatni kapital , znao se vlasnik , što je preduvjet za normalno fukcioniranje i napredak kluba , što je očito da ovi paraziti ne žele!

New Report

Close