Linić: Zaključci odbora pokazuju da policija uspješno skriva dokumente

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Zaključci odbora pokazuju da policija uspješno skriva dokumente

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čiji si ti član Liniću bio sve ove godine. pa nije vrag da je policija sve vrijeme radila O.K. , a sada su napali samo tebe sirotog. Da ima pravne države platio bi ti masnu kaznu zbog vrijeđanja policije. Kada netko od običnih građana kaže nešto protiv policajca odmah mu sudac za prekršaje uvali kaznu od 1.000,00 kuna. A Linić vrijeđa i nikome ništa. E, baš zato i jesmo jadna država…

Bez namjere da se nekoga vrijeđa, ali mislim da je svima jasno da je Linić, u najmanju ruku, zreo za psihologa, ako ne i nešto puno više.
Sada policija radi protuzakonito i “smještaju mu”, a dok je on bio u Vladi i ministar, sve je bilo krasno i pošteno. Tada policija nije radila protuzakonito i skrivala dokumente te radila slične nepodopštine. Linić ima, u najmanju ruku, selektivno pamčenje ili i dalje smatra da za njega vrijede jedni zakoni i kriteriji, a za sve drugi, drugi kriteriji. Linić je očito čovjek iznad svih drugih, a kad se pravna država počne baviti njime, on smatra da je to zloupotreba zakona. Viva La Linić i njegova kamarila (Šegon, Kalem, Ježić i ostali!!!

Linić je pao na samo dno kokošinjca, a znamo što se tamo nalazi, još malo će mu se i drugovi sa prve letvice pridružiti, a potom ostali do glavnog pijetlića, njegov pad sa najviše letvice u kokošja g..na bit će najbolniji

Uopće mi nije jasno kako taj čovjek nije u zatvoru.Em širi laži i dezinformacije em su njegovi profesionalni promašaji koštali državu i nas silnih novaca i uništenih radnih mjesta.

Linić govori istinu. Imamo najgoru, najkorumpiraniju, i najnesposobniju policiju na svijetu…

Ne samo da skivaju dokumente, nego napišu takve glupe zapisnike,
izvješća, neistine, poluistine…polupismeni su, ne znaju ništa riješiti ako nije očito djelo s činjenicama…poluobrazovani su, nekulturni….primitivni..

Sjede u kancelarijama. Nemaju papira za printanje, fotokopiranje, nemaju olovke za pisanje,nemaju stolice za sjedenje…nemaju vozila za teren,
nemaju niti poslova koliko ih ima…ne znaju propise i mogu ih izbjegavati..
koriste se nedozvoljenim tajnim podacima……podmeću jedni drugima..
ne poštuju jedni druge…grebu se samo za pozicije..

Suvremena policija….možda za sto godina…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Da covjek pocne roniti suze nad Linicem! A dok je bio na vlasti, svojim neistomisljenicima i oponentima je za osvetu i radi zastrasivanja slao poreznike u nadzor, zatvarao lokale i obrte, ispitivao porijeklo imovine, davao naloge da ih ispita PNUSKOK i na sve moguce nacine silom ministra financija utjerivao obicnim ljudima strah u kosti. A gle cudaa, sam Linic se sada cudi kako to sad policija radi mimo zakona i propisa. Sramota za Hrvatsku, pravnu drzavu i ovu nesretnu Vladu koje je do jucer bio clan. Fascinira kako je u kratkom roku promijenio retoriku. Dok je bio na vlasti, hladan kao led je podrzavao sve akcije policije, USKOKA i ostalih represivnih tjela koje drzava koristi da se obracuna sa neistomisljenicima, a sad se cudi kao da prvi put cuje za tako nesto.

New Report

Close