Linić: 2014. napokon će biti godina konstantnog rasta

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: 2014. napokon će biti godina konstantnog rasta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tako je Linicu.
Bit ce dogodine.
Jedanput ces i pogoditi.

Slavko Linic poznatiji pod nadimkom Nostradamus.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vjerujemo ti Liniću. Jednako koliko i američki kreditori koji ti nude kamatu od 7%.

Bit će bolje kad ode sa vlasti

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

KAD LINIĆ NAJAVLJUJE OPORAVAK OČEKUJTE NAJGORE :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kad-linic-najavljuje-oporavak-ocekujte-najgore/705870.aspx

.

Konačno! Proteklih 7 kvartala koje su najavljivali oporavak svi smo se nadali, ali ovaj put znamo da će biti drukčije i da će do rasta stvarno doći. Ako ništa drugo, onda zato što najave dolaze od istih osoba kao i prvi put, od osoba koje su nastavile voditi jednaku i još goru ekomomsku i društvenu politiku, ali i zato što dolaze od osoba koje su genijalno shvatile da gospodarski rast leži u beskonačnom povećanju poreza!

Jadan onaj koji vjeruje da je realan gospodarski rast moguć dok su komunisti na vlasti.

hvala vam, ministre, umirujuće je znati da ćemo uskoro konačno imati konstantan rast, već mi se zavrtjelo od ovog nekonstantnog rasta.

Vjerovatno je mislio na konstantan rast duga! S tim se slažem!

Nitko im više ništa ne vjeruje…ali čak i da iduće godine bude rast od 1,5%, to bi pokrilo tek pola pada BDP-a od kad su došli na vlast… ako rast bude i 2015., onda se do kraja mandata MOŽDA vrate na istu poziciju s koje su krenuli kad su došli na vlast, tj. četiri bačene godine za sve nas

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ja sam optimista, u dvije godine, vidjet ćete, imat ćemo i veće stope rasta,. Možda mogu najjasnije objasniti ovako: kad je Koalicijska vlada 2000. došla na vlast, bilo je 324 tisuće nezaposlenih, da bi došli do 407 tisuća. Tek onda je počelo padati. Na kraju smo završili sa 6.5 posto gospodarskog rasta, 47 posto većim penzijama, malim brojem neisplaćenih plaća, riješenom nelikvidnošću.

Ogromni rezultati.

Da , 2000. kada su se zadužili za 100 % novih kredita , novih 10 miliardi , i rasprodali INU i ostale tvrtke za siće….

.

Mislim da Vlada provodi lošu politiku. Treba se savjetovati sa ekonomskim stručnjacima. Po mome mišljenju nije dobro što toliko diže PDV, trošarine na gorivo i ostala davanja. Nije naš narod u mogućnosti u tako kratkom roku vratiti sve što se rasipalo 20 godina. Porez se je uvijek plaćao i red se treba uvesti, ali odjednom toliki rezovi i nameti su previše. Što su gospoda poreznici radili 20 god. da su dozvolili tolika zaduženja?

New Report

Close