Lidl kreditom Svjetske banke “gazi” lokalna tržišta

Naslovnica Forum Komentari članaka Lidl kreditom Svjetske banke “gazi” lokalna tržišta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lidl prodaje smeče

U Kauflandu ima i domaćeg i stranog no u Lidlu su skoro svi proizvodi iz inozemstva. A i ono malo hrvatskih proizvoda ima sirovinu iz uvoza (npr meso). No jaki su i mogli bi cak ugroziti i Konzum kad se gleda Kaufland+Lidl

Jedini tko gubi prisutnoscu Lidla i Kauflanda su lanci poput Konzuma. Mali čovjek je kroz godine koje je Lidl na nasem tržištu uštedio nemalu svotu. Koja je još i veća kad se uzme u obzir kolika je prosječna kupovna moć jedne obitelji.
Ne mogu ni zamisliti kolike bi do danas bile cijene na policama da njih nema. U maloprodajnim trgovinama na selu (istok Slavonije) je evo litra mlijeka po 8kn sad. Najjeftinije koje se moze naci je 5.50kn. Zasto? Jer je najbliži Lidl 20km dalje, pa mogu kako hoce. Nisam vidio da su u gradu druge trgovine popropadale jer prodaju mlijeko za 5,4.5, pa cak i 3.5kn. A Mlijekari ionako najmanje dobiju od svega toga.

šta ovaj munjiza laprda… pa u lidlu ima vindijinog mlijeka koje je btw jeftinije nego u drugim lancima da ne spominjem da pilos jogurte,acedofil,kiselo mlijeko proizvodi dukat, a imaju i dukatovo oriđiđi mlijeko. e munjiza struka te hebe…

mali ljudi nemaju love i kupuju što jeftinije. briga njih za kvalitetu. ja ne kupujem u lidlu. dukat ? daleko je to od nekadašnje kvalitete. pa oni jogurti su čista voda. očajno. vindiju neću ni komentirati. okus je odvratan. prisiljeni smo kupovati srpske i slovenske jogurte radi toga što su neki naši postali pohlepni. naravno – mi koji pazimo što jedemo.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close