Lani izbrisano samo 3500 aktivnih tvrtki, nove za 10 kuna neće pokopati klasične

Naslovnica Forum Komentari članaka Lani izbrisano samo 3500 aktivnih tvrtki, nove za 10 kuna neće pokopati klasične

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prevelikim porezima Vlade uništavaju tvrtke .

Nema nama pomoći .

Administracija i javni sektor bujaju a realni sektor nestaje .

Zato i nema investicija , ni domaćih a ni stranih .

Pored takvih poreza nemoguće je u Hrvatskoj raditi .

.

šta očekuju politički mafijozi da će tvrtke od 10,00 (deset) kuna unijeti svjetlo u njihovu administrativnu i poreznu tamu?

OČAJNICI VELIŠ? LJUBO SMEČE JEDNO ŽENI SE PEDERČINO [emo_zloban][emo_zloban]

navikao sam na skoro svaku notornu glupost od linića, gdje on sveudilj pokazuje svoje beskrajno duboko nepoznavanje ekonomije i prava, ali on svakim danom nadilazi moja očekivanja po onoj “ljudska glupost nema granica”.

dakle – ako mi netko zna objasniti – kako će se “uvesti reda” likvidacijom tvrtki bez zaposlenih? ako te tvrtke nemaju ništa osim dugova, a legalno se likvidaraju, tj. potpuno nestanu, i to po blagoslovu “države”, znači li to išta drugo doli da se vjerovnicima oduzima i teorijska mogućnost naplate duga koju imaju bar po ponekoj pravnoj osnovi dok tvrtka još formalno postoji? kako će se dokazivati bjelodane i možda ogromne prijevare gdje su možda transakcije fantomskih tvrtki jedini dokaz kriminalu – ako tvrtke naprosto nestanu?

dobra ideja za pljačkaše banaka – nakon što opljačkaju banku, dođu sutradan s bagerom i sruše je, a prekosutra zamole linića da banku likvidira, i tako izbrišu sve dokaze pljačke. a novce, naravno, zadrže, možda dio doniraju sdp-u koji im očito pomaže.

New Report

Close