Lalovac: Bankari su bahati, a bonusi su im na prvom mjestu

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovac: Bankari su bahati, a bonusi su im na prvom mjestu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne treba stati na ovom zakonu. Nakon izbora očekujem da se vlada pozabavi s banksterima i da konačno netko i odgovara za ovaj lopovluk i bahatost. Neka Island bude primjer kako se treba i može s takvima.

Smatram da su poslovne banke u zadnjih deset godina itekako dobro zaradile na Hrvatskim građanima i na Državnom proraćunu. Također smatram da su sanirane Hrvatske banke skoro darovane a ne prodane jer kada nešto prodaješ onda tražiš realnu vrijednost, lobi koji je darovao banke kasnije je došao na čelono mjesto tih banaka. Također treba reći kako su pojedine banke uništavale gospodarstvo ulazeći u vlasničku
strukturu knjižili se na hipoteku a kada je zapelo sa plačanjem aktivirali bi hipoteku radnike na cestu a oni preuzimaju najvrjednije nekretnine na najboljim lokacijama. Mi u Zadru najbolje znamo o kojima bankama se radi. Također postavlja se pitanje tko ih štiti, možda nedavno smjenjeni čelni ćovjek iz redova Državnog odvjetništva? Čisto sumnjam


Ne treba stati na ovom zakonu. Nakon izbora očekujem da se vlada pozabavi s banksterima i da konačno netko i odgovara za ovaj lopovluk i bahatost. Neka Island bude primjer kako se treba i može s takvima.

Vlada se neće pozabaviti banksterima jer je Vlada RH firma koja je u vlasništvu tih istih bankstera. SDP/HDZ su samo lutke koje služe za zabavu imbecilnom narodu i koje vlasnici firme postavljaju na mjesto direktora Vlade RH. Kao što je Kolinda Kita nezakonito postavljena za predsjednicu.

Ajde konačno da netko iz vlade ima hrabrosti reći istinu javno.[emo_palacg]

SDP-ova Kukriku vlada-gura-hrvatsku-u-bankrot

Hrvatska će za plaćanje dugova trebati 19 milijardi godišnje

Da podsjetimo, Hrvatska se nalazi u proceduri za smanjenje prekomjernog deficita, kojom Europska komisija pokušava obuzdati javne financije država čije Vlade ne mogu kontrolirati potrošnju.

Javni dug Hrvatske približava se brojvi od 300 milijardi kuna, a sljedećih deset godina smo u fazi visokih otplata dospijeća većeg dijele glavnice i kupona do sada izdanih obveznica.
Sve do 2025. prosječno godišnje dospijeva više od 18,8 mlrd. kuna.

Od 2017., kako prognoziraju stručnjaci Instituta za javne financije, slijedi pojačano zaduživanje radi refinanciranja tih obveza.

Tako velike potrebe za novim zaduživanjem radi refinanciranja dugova Hrvatska nije imala sve od stjecanja neovisnosti.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpova-vlada-gura-hrvatsku-u-bankrot/842216.aspx

.

Gospodo Glembajevi, drž’te gaće ! U petak ide izglasavanje zakona u Saboru, podržat će ga vladajući i oporba, a onda jašite dalje sami protiv svih. [emo_zloban]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close