Kupujete novi kućanski uređaj? Od 2. listopada država vam poklanja 800 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Kupujete novi kućanski uređaj? Od 2. listopada država vam poklanja 800 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

još jedna pljačka državnog proračuna.
kada će ova vlada shvatiti da ovakvi poticaji pogoduju samo prodavačima a na štetu državnog proračuna tj. svih nas?

Nije prvi put da nakon najave o subvencioniranju nečega trgovci podignu cijene tih istih proizvoda za iznos te iste subvencije.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

nema kraja vladinom suludom rasipanju novca neposredno pred izbore, u borbi za glasove! dijele se vaučeri za struju, novac za djecu, novac za popust kod kupnje elektronike itd. i to sve uz rekordan rast javnog duga za preko 100 milijardi kuna?!?!
i umjesto da se nađe netko normalan i kaže DOSTA – jer završit ćemo kao grčka u bankrotu s omčom oko vrata, ekonomski analfabeti veličaju ovo suludo rasipanje novca dobivenog iracionalnim dizanjem kredita!!!!? imamo rekordni deficit, proračun je napuhan do granica pucanja, a anti investicijsko rasipanje javnog novca prikazuje se kao odlična stvar?!?! pa tko je ovdje lud!!???

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Radi se o prevari.

Toliko će te aparat skuplje platiti da kad odbijete ovih 800 kuna i uštedu struje tek za 10 godina ćete osjetiti da ste na nuli i da poćinjete štedjeti.

.

New Report

Close