Kupovina NIS-ovih akcija zarada ili propast?

Naslovnica Forum Tržište kapitala – regija & svijet Tržišta kapitala – Srbija (BSE) Kupovina NIS-ovih akcija zarada ili propast?

Kupovina NIS-ovih akcija – zarada ili propast?
Ako sada investirate 1000e do februara 2011.god. zaradicete 115e, minus 25e za proviziju brokera, Centralnog regisara, Berze i porez na kapitalnu vrednost. Rusi do februara drze tu cenu, a posle se ocekuje skok akcija. Pravi skok se ocekuje cim se modernizuje Rafinerija u Pancevu krajem 2012.god. Neznam zasto imam gadni osecaj da nece biti kako mnogi planiraju da ostvare veliku dobit kroz NIS-ove akcije..U Decembru, Februaru, Junu i Julu bice poteskoca za NIS. Zatim 2013. i 2014.godina ce doneti dosta nervoze i razne promene. Ipak zarada je kroz skok cena akcija ili kroz isplatu dividende!!STA MISLITE O TOME?

Neko će da zaradi, neko da izgubi. Gledajući trenutnu cenu, ima mnogo jeftinijih akcija u branši od ove… No, ima tu potensijala, ali ne po ovoj ceni. Ja bi recimo ovako, čekao da pane pa kupovo negde na razinama cene od 300-350, maksimalno 400, a ako ne pane, te ako sve krene gore, zajahao bi talas…iako mislim da će tada biti mnogo drugih hartija za znatno većim potensijalom od ove.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close