Kroz tunel Sveti Ilija za 20 kuna: ‘Ako nešto košta – košta!’

Naslovnica Forum Komentari članaka Kroz tunel Sveti Ilija za 20 kuna: ‘Ako nešto košta – košta!’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A autocesta je besplatna?

Zna Zoky da se u Austriji plaćaju tuneli, pa ide svaki vikend na skijanje, ipak je on pripadnik zlatne jugoslavenske komunističke mladeži!

A to da će tim tunelom Sv. Ilija dnevno proći 4200 auta koji će svaki platiti 20 kn može objesiti mačku o rep. Toliko auta dnevno van sezone ne prođe autocestom ZG-ST, a kamoli tunelom u Zagoru….
Još jedna promašena investicija koju će u konačnici platiti porezni obveznici ako im uopće išta ostane nakon što ih ona riječka lopina Linić oguli do kosti novim porezom na nekretnine.

Što nam je još ostalo besplatno? Stvarno smo dobro zagazili u komunistički feudalizam!

ja bih to još i prihvatio pod uvjetom da na jednoj strani naplatu vrši Milanović, a na drugoj Linić, ali bojim se da ni za to nisu sposobni, previše je to vozila za njihove mozgove

Pa ovo ne bi trebalo naplaćivati. Ovaj tunel nije dio autoceste. Kako se ne naplaćuje splitska zaobilaznica, zagrebački prsten…? Ovaj tunel je ionako zamišljen da se razvije kraj iza Biokova. Pa Krčki most se također ne naplaćuje za domorodce…

Vlada jada,ne znaju oni bili piškili ili kakili…pljuc [emo_ljut]

pa stvar je jednostavna.treba naplaćvati samo strancima,a da domaći imaju besplatan prolaz.

neki dan sam platio 1200 kn cestarine kod registracije, za šta ide ta lova i koliko godišenje skupe sa tim paraharačem.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity


pa stvar je jednostavna.treba naplaćvati samo strancima,a da domaći imaju besplatan prolaz.

neki dan sam platio 1200 kn cestarine kod registracije, za šta ide ta lova i koliko godišenje skupe sa tim paraharačem.

To je kriminal u ovoj drzavi. Kao i zdravstveno. Na silu ti otmu s placom, pa jos trebas dodatno. Onda kad oces na red, treba dati mito. Ili privatno da ne cekas 1-2g. Dakle, zdravstveno platis 5 puta. Tako i ceste. Benzin, rega, u voznji i jos nije dosta.

Ova drzava je potpuno propala. Sada cemo “prodati” i gotove ceste, to jos nigdje nikad nisam cuo. Uskoro ce nas t5raziti bubreg za drzavu. Odoh ja prije nego mi povade sve sto imam. Guljenje do kostiju ce biti raj kad pdv jos jednom skoci, sto slijedi uskoro jer “jaslicari trebaju sigurnu placu”.

New Report

Close