Kreću pozivi za stambene poticaje: Doznajte kakve će biti kamate

Naslovnica Forum Komentari članaka Kreću pozivi za stambene poticaje: Doznajte kakve će biti kamate

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nevjerojatno što radi ovaj nekretninski lobi. Imam osjećaj kao da je sve u ovoj državi podređeno njima. Bit će još afera s nekretninama ministara kao i s korisnicima državne imovine.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Znaci rasprodate komplet imovinu svom bratu koji vam vrati lovu pa dobijete subvenciju da kupite opet svoj stan ili kucu s kamatom 2,8%. A te novce mudro ulozite u kupnju druge nekretnine, iznajmljujete i ona vam vraca kredit. Prava formula kako s 1 nekretninom doci do druge dzaba. Isto se moze raditi s 2 nekretnine.

Ne može, jer je samo u teoriji to moguće. Agencija vas pita kako to da mama prodaje sinu kuću, zašto mu ne pokloni ili da u naslijeđe? Nego mu daje s kamatom? Nije neka majka, više maćeha 😉

Pa nisu oni svi baš toliko ludi, ni Agencija ni banke; jer pogotovo ovi drugi ne žele zbog jednog kredita biti prozivani kao ”ubacite sami”…kupnja od brata sestre je moguća ako se rješavaju imovinsko pravni odnosi unutar obitelji. Primjerice mama ima 3 sina i jednu kuću – 3 su nasljednika pa jedan kupuje i isplaćuje druga dva brata i za to može dobiti kredit. Ali da mama ima 3 sina i ”proda” kuću jednom a druga dva se nigdje ne spominju – to ne može proći.

APN daje mišljenje o tome pa onda i banka – nije to baš samo tako, dizanje fiktivnih kredita s kamatom od 2.5% u kojem država sudjeluje s 30-50% rate 😀

Zagurat ruku u moj (svačiji) džep pa onda djeliti odabranima.

Poticaje i sve slične aktivnosti vladajućih treba ukinuti. Osigurajte ljudima pošteni posao i plaču i nema potrebe za ovakvim glupostima, a usput i bankama ragulirajte lihvarsku kamatu.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close