Kreće utrka za novog šefa Podravke, evo tko su glavni kandidati

Naslovnica Forum Komentari članaka Kreće utrka za novog šefa Podravke, evo tko su glavni kandidati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

za dobrobit podravke, dioničara i svih kooperanata, nadam se da su kandidiranje Burilović i Dalić samo spin, dimna zavjesa inače bi to, teško je za zamisliti, ali bila bi to elementarna nepogoda, gorje i od potresa u zg i baniji te korone zajedno…pogotovo dalićka koja je sa borg grupom i hdz-om izvela takvu krađu hrvatske privatne imovine, izbrisala jedan od največih privatnih koncerna u europi i nulovala isključivo hrvatske posl., priv. i institucionalne subijekte  i vjerovnike i to u korist svoje političke i tehnomenađerske ekipe te fiktivnih potraživanja ruskih banaka i američkih lešinarskih fondova

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Malo nam je jednom bilo platiti Ledo (dokapitalizacija mirovinskih-s tim novcima bi obnovili Petrinju koju su također HDZovci obbnavljali po modelu”nedao Bog da ti ja pomažem”) pa da ga Dalićka pokloni ekipi i izbriše vlasništvo dioničara i mirovinskih fondova(samo u RH)? Sad mora sjesti u Podravku pa napraviti dokapitalizaciju Podravke(opet mirovinci) da bi mogla Podravka kupiti Ledo jer će ga spasiti od stranaca koji sad vjerojatno samo dižu cijenu za igrokaz….

Spasit ćemo Agrokor i RH…moš misliti, kao jastog živ, a oni ga cijepaju i guraju u vrelu vodu kako bi sebe nahranili i izvukli što više.. Kad padne HDZ nadam se da će doći netko tko će ovu priču o grupi Borg posložiti i napraviti film dobar posao u Hrvatskoj…

U filmu se može osvrnuti na veze između svih povezanih, njihovo dodvoravanje Todoriću u razdoblju prije nego su ga maknuli, kako su najbolju i najplodniju zemlju bez natječaja koji je morao biti raspisan predali novim pravnim subjektima, nulovali dioničare samo u Hrvatskoj….

Kakva lopovska zemlja…

 

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Sve junak do junaka, a anemični nastavlja sagu o političkoj prćiji

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close