Kratkovidne banke i očajni ministar financija

Naslovnica Forum Komentari članaka Kratkovidne banke i očajni ministar financija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Banke nisu samo „izdašni platiše poreza“ nego su , kako je ovdje vidljivo i „izdašni sponzori“!!!!???
Kada bi se pisalo samo i isključivo o „izdašnim platišama poreza“, pa bez ikakvog populizma i demagogije“, svakako bi to bili građani!!!!Građani su „izdašne platiše“ ne samo poreza nego i svih promašaja svih vlada!!!!

Greške se plaćaju, htjeli mi to ili ne!!! Ništa nije besplatno, pa ni greške!

Kratkovidne banke i očajni ministar ?

Ma ne .

Kratkovidan i očajan ministar koji nam svima čini štetu.

.

ako se stvarno želi ili mora uštedjeti(a mora se) onda sve ,ali doslovno sve kaj se plaća iz državnog proračuna treba prepoloviti s obzirom da su problem rashodi,to svi znaju a nitko ne bi da mu se nešto uskrati.stvar je vrlo jednostavna ali se ne sviđa nikome tko je plaćen iz proračuna,ali tako nešto će biti nužno prije ili kasnije

Sve dok ce drzava biti najveci poslodavac, nece nikome biti dobro. Bio je jedan super komentar na jednom portalu: sve tvrtke koje su u predstecajnoj nagodni jos uvijek vodi ista uprava. Znaci, dugovi se “oproste” tj. dugove plate porezni obveznici, a uprava ide po starom.

Aneričke banke kada su “riknule” 2008 godine ( otpiali svoja nenaplativa potraživanja ) uzele kredu kod FED-a uz kamatu 15%, a država se uplela u upravljanje do otplate uzetog kredita!!!!! Svima je bilo u interesu što prije vratiti uzete kredite FED-u, u međuvremenu se oporavilo tržište dionica NA KOJEM SU OPET SVI ZARADILI i FED!!!!!
Lako za onog tko ZNA!!!

Opet bankarski burek od članka.

New Report

Close