Krah Vladine ‘male Norveške’

Naslovnica Forum Komentari članaka Krah Vladine ‘male Norveške’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čega se ova SDP+HNS Kukuriku Milanovićeva vlada primi – propada.
Jel istina ?
Koji projekt su oni napravili?
I Zagrebački Aerodrom su nasljedili.
Posvađali su nas sa svim susjedima što će platiti naše gospodarstvo.
Jel to oni namjeno nama rade ?

.

Niti jedan projekt im nije uspio. A sada se izvlace na udruge, kao radi sluha prema njihovim zahtjevim oni odustaju od eksploatacije jadrana 🙂

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Jadransko more se odupiralo kroz povijest i većim luđacima

Kaze danas ministar Prdoljak nakon sto se odustalo od buzanja(hvala ti Boze da cemo i dalje gledati plavo more i bijele brodove a ne prljave platforme) da ce nastavit sa projektima nakon izbora. Pitam se s kojim kukulele projektima. Pa ovome je svaki projekt zavrsio odustajanjem. Genijalno.
Onda gledas onoga poduzetnika sa 3 miseca iskustva konobarenja na Bjelolasici. Njemu je gubitak od par miljuna eura nista strasno. Sta ces kad mu je otac Bill Gates pa mu milijuni nista ne predstavljaju. Ovaj makroekonom barata samo miljardama.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

U Hrvatskoj nema “pravih” investitora, jer smo mi zao narod i nikoga ne podnosimo, niti bilo kome zelimo uspjeh. Za nas su i cestiti poduzetnici “tycooni” i gulikoze. Najbolji primjer za takav odnos prema stranim investitorima je upravo turizam. Da nema Maistre, Valamara i Luksica , hoteli bi nam izgledali kao prije cetrdeset godina. Upravo sam u Podgori i setam pored jednog takvog socijalistickog objekta. Zato se komentatori nasladjuju odustajanju bilo kojeg investitora i ne smeta im ako s druge strane Jadrana niknu, recimo nove platforme ili LNG-terminali. Ergo, zasto se onda cudimo sto nemamo visi zivotni standard!?


… recimo nove platforme ili LNG-terminali. Ergo, zasto se onda cudimo sto nemamo visi zivotni standard!?

Iz navedenog vidim da se u naftnu industriju razumis koliko i direktorica drzavne Agencije za prdez Barbara Doric i ministar Prdoljak zajedno.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close