Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Konzum račune plaća do 78 dana, DM samo 22

Naslovnica Forum Komentari članaka Konzum račune plaća do 78 dana, DM samo 22

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I kakve mi koristi imamo od toga što DM plaća u roku od 22 dana ?

Dižemo kredite od naših Kolonizatora da bi kupovali robu od DMa gdje kupujemo robu naših Kolonizatora , i jačamo gospodarstvo naših Kolonizatora , i zapošljavamo radnike naših Kolonizatora !

.

Likvidost tvrtke pokazuje njezino poslovanje. Plaće i doprinosi se isto podmiruju. Svi sretni i zadovoljni. Ovaj podatak bi trebao bit javan. Onaj koji kasni više od 30 dana trebao bi plaćati kamate. Disciplina pokazuje i stanje tvrtke u kojoj se nalazi…što je dalje to je više u problemima, a to znači obavezna kontrola inspektorata….

Ja se čudim da Konzum uopće plaća.

[emo_zacudjen][emo_ooooo][emo_vrtimise]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

kada se izračuna prosjek svojima i tuđima to je sigurno točno, sada samo treba izračunati prosjek za tuđe [emo_namigusa]

ja sam mislio da Konzum plaća 360 dana [emo_smijeh][emo_zloban][emo_namigusa]

produženi rokovi plaćanja i dugovanje jedni drugima djeluju u jednu ruku kao kreditna ekspanzija izvan bankovnog sustava.. tj. efektivno se povećava “količina novca u optjecaju”, ili točnije rečeno više roba i usluga se može ostvariti sa manje novca.. npr. kao da u selu od 20 ljudi svi rade sa 2 traktora koji si međusobno posuđuju.. dugovi se mogu prebijati i tako dalje.. stezanjem rokova plaćanja ova vlada će mnoge otjerati u prijevremeni bankrot, kako dužnike tako i njihove vjerovnike, pojačati deflacijske pritiske, povećati nezaposlenost i smanjiti među ostalim porezne prihode jer je to prva stavka koju svi poduzetnici podmiruju..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close