Konačno, Draghi. I, ne kupujem Twitter

Naslovnica Forum Komentari članaka Konačno, Draghi. I, ne kupujem Twitter

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vi ste svoj savjet dobili, a od Vas ga nitko niti ne traži.


Vi ste svoj savjet dobili, a od Vas ga nitko niti ne traži.

tražio ne tražio, momak prodaje svoje intelektualne usluge i to naplaćuje, dok Vi i ja kuckamo te gubimo vrijeme (često i novac) ovdje badave.

cudno, HLF nije spomenut niti jednom .[emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_zacudjen]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

jednom godišnje bacim oko na ovu tzv. kolumnu, naravno ne zanima me sadržaj jer tu sadržaja nema, radi se o zatupljujućem ponavljajućem blebetanju koje zbilja nema veze ama apsolutno sa ničime bitnim na ovom svijetu, a kamoli sa tržištima kapitala.
No, ova kolumna je svakako dobar indikator i simptom jednog bolesnog društvenog stanja gdje vlada potpuni amaterizam u negativnom smislu riječi. Ljudi kupe diplomu prometnog fakulteta i automatski misle da su intelektualci dapače nadmeću se za najodgovornije političke funkcije, ovdje čovjek kupi par dionica i odmah postane takav poznavatelj tržišta kapitala da može napisati knjigu a odmah ga i poslovne novine regrutiraju da piše kolumnu. Smiješno a zapravo tužno. Naravno nije kriv autor, on je jednostavno takav, ali urednik bi osim čitanosti ipak trebao početi primjenjivati i neke druge kriterije. Ako ne zna koje kriterije, nek uzme u ruke FT, The Economist ili NZZ.

[emo_namigusa]

http://www.youtube.com/watch?v=xiz-LljhvkE

SAMO ZA BIRTU [emo_namigusa]

[emo_naivan]

New Report

Close