Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A drago mi je da su me mirovinski fondovi poslušali.

No sada ne smiju tu stati. Treba napucati sve dionice u sljedeća dva tjedna, a onda se istovariti naivcima.

Ipak su to hrvatske mirovine, a kako će u Hrvatskoj još malo živjeti samo umirovljenici podržavam Akciju: Sve skuplje za 50 % sljedeća dva tjedna.

Samo se nemojte predugo zadržati u prodavaonici.

Hvala!

A drago mi je da su me mirovinski fondovi poslušali.

No sada ne smiju tu stati. Treba napucati sve dionice u sljedeća dva tjedna, a onda se istovariti naivcima.

Ipak su to hrvatske mirovine, a kako će u Hrvatskoj još malo živjeti samo umirovljenici podržavam Akciju: Sve skuplje za 50 % sljedeća dva tjedna.

Samo se nemojte predugo zadržati u prodavaonici.

Hvala!

To i ja govorim..naivce namagarčiti sa rastom pa opet nazad.
Kao sad je sa Agrokorom koji drži 15% gosposdarstva sve uredu nakon tjedana dana

noiz , kojih 15% ? Da nije malo manje .

5 x manje

Barik , otprilike tu negdje .

A povezana društva i dobavljači kojim nekim je Agrokor skoro isključivi plasman.

Da i potpuno nestane Agrokor, neće nestati potražnja koja je sve veća za više manje svim proizvodima, kako u RH tako i u EU…
Proizvođači su dosta ožilavili zadnji godina pa vjerujem da će se snaći; a i kada nađu nove trgovce mislim da bi im moglo biti i bolje jer pred ovima si morao skidati gaće…

Sutra, nažalost, vjerojatno ponovno pad.

Za sutra treba očekivati korekciju do 2000, bitno je ostat glavom iznad vode. Onda bi to bio dobar temelj za zalet na više razine.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Sutra pad?

Ne bi rekao.
Cisti Piercing line patern

http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:chart_analysis:candlestick_bullish_reversal_patterns#piercing_pattern

a iz kojeg razloga? banke i todorić sklopili su standstill sporazum, dobavljači i država nakon sastanka jučer su izjavili da se s njime slažu i da ga podržavaju te da su spremni pristupiti istome s time da se utvrde realni rokovi povrata dugovanja agrokora te da su spremni odmah nastavit s isporukama robe. država i dobavljači spremni su povući blokade računa čim se usuglase detalji sporazuma…a za dan-dva usvaja se u saboru i lex agrokor koji je osigurač da će se sve riješiti kako treba ako se zbog nečeg sve odulji i zakomplicira
dakle, nema razloga danas za pad, tim više što su EU indexi i dalje na vrhuncima … mi moramo biti samo još malo strpljivi da skinu bloakde računa jer taj dan ćemo gledati crobex ponovo sa rastom od preko +2% moguće i preko 3% 🙂

Ignore: KressoM, delux

a iz kojeg razloga? banke i todorić sklopili su standstill sporazum, dobavljači i država nakon sastanka jučer su izjavili da se s njime slažu i da ga podržavaju te da su spremni pristupiti istome s time da se utvrde realni rokovi povrata dugovanja agrokora te da su spremni odmah nastavit s isporukama robe. država i dobavljači spremni su povući blokade računa čim se usuglase detalji sporazuma…a za dan-dva usvaja se u saboru i lex agrokor koji je osigurač da će se sve riješiti kako treba ako se zbog nečeg sve odulji i zakomplicira
dakle, nema razloga danas za pad, tim više što su EU indexi i dalje na vrhuncima … mi moramo biti samo još malo strpljivi da skinu bloakde računa jer taj dan ćemo gledati crobex ponovo sa rastom od preko +2% moguće i preko 3% 🙂

[/quote]
Hajde kolega Avax da se i ja s Vama složim – napokon.

New Report

Close