Na Petrokemiji niti jedna transakcija u dva i pol sata. Ne sjećam se kada se to zadnji put desilo [shocked]
Eto otišao i ja preko 1 800 sa kupnjom na LKPC, neće nitko da mi proda ispod 1 800.
Ne boj te se!
lp
Žalosno je da nema LKPC kupit ispod 1800.al je sreca da ce je bit iduci tjedan,mozda i ispod 1700.
Kolega Plavi ja gledam di vam mogu dat 1,pa nigdje slobodnog mjesta,nevjerovatno.
Izgleda da je i PBZ mirovinac došao pameti pa se iskrcao na Ledu.
Tako je to, AZ fond vodi a svi ostali prate
Ne piši gluposti…
PBZ nije prodao ledo, štico je obrazovan investitor i marljivo skuplja najpodcijenjeniju dionicu na zg burzi
danas je stvarno promet nikakav, još da nije onih 500 komada Leda, ne bi bilo ništa.
Eto otišao i ja preko 1 800 sa kupnjom na LKPC, neće nitko da mi proda ispod 1 800.
Ne boj te se!
lp
ja se malo bojim…
sto predlazes?
[undecid]
Upravo je završio Savjet HNB-a.
S obzirom da su u savjetu i novi savjetnici Kosorice, Lovrinčević i Švaljek, bit će zanimljivo čuti što se izmudrovalo i na čemu je trenutno fokus.
Upravo je završio Savjet HNB-a.
S obzirom da su u savjetu i novi savjetnici Kosorice, Lovrinčević i Švaljek, bit će zanimljivo čuti što se izmudrovalo i na čemu je trenutno fokus.
Na obicnim ljudima,kako ih još više uništiti.
Ne boj te se!
lp
ja se malo bojim…
sto predlazes?
[undecid]
[/quote]
Ti si svoje prodao i sad si uvidio da si pogriješio.
Predlažem da opet staneš na kupnju negdje ispod 1 800.
lp
Ajde neka se javi forumaš koji je kupio dionice PTKM za 300kn. Uvjeren sam da je netko od nas.
Ja se danas nisam toliko dao u trošak. Stojim na bidu na ATPL.
PTKM-R-A
150,00 2 12:55:08 [lol]