PUNT
[lol]
(ušao bi barem u vl.strukturu ako niš drugo)
Pozdrav ekipa.
Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
pošto si zelen,prvo uloži u edukaciju [wink]
Crobex: 4281.76
Promjena: -0.40%
Belex -0,78%
Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
Namjerno sam pričekao s odgovorom da i sam vidiš koliko različitih mišljenja ćeš dobiti u gornjim postovima, a svi u minusu… Stoga, ulaži u znanje i u oprez bez obzira na savjete s foruma!
goiram: ” Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala ” Namjerno sam pričekao s odgovorom da i sam vidiš koliko različitih mišljenja ćeš dobiti u gornjim postovima, a svi u minusu… Stoga, ulaži u znanje i u oprez bez obzira na savjete s foruma!
upravo je to najčešći savjet koji će dobiti od izvjesnih forumaša a sumnjam da će nekom tko tvrdi da je
nov na burzi bit od koristi (BTW, ne bih rekao da ga primjenjuju i oni koji taj savjet dijele)
HT samo što nije poljubio 300.[shocked]
ko je ponosan vlasnik EIG-a taj danas festa [lol] ,uskoro cemo i mi ostali [cry]