Dosta cmoljenja!
Tražite odgovore kod odgovornih Borg Andrej, Lopov I.T., može HANFA koja nije regulator, Lopovi oko DALEKOVODA
itd. nastavi niz
Rivp,Atgr,Podr,Adrs,KOei sami bluchipovi eto 11h je niti jedna jedina transakcija nije li to sramota ako koji menadjer ovo cita
Meni bi naprotiv bilo čudno da se sada skidaju veće količine dionica s aska i da pri ovim razinama cijena dionice rastu. Već se duže vrijeme osjeća da je ZSE došla do nekog svog vrha i da nema niti volje niti snage za daljnji rast. Čeka se jedna jača korekcija koja će dionice opet učiniti povoljnijima za kupnju, a do tada će biti ovako.
Meni bi naprotiv bilo čudno da se sada skidaju veće količine dionica s aska i da pri ovim razinama cijena dionice rastu. Već se duže vrijeme osjeća da je ZSE došla do nekog svog vrha i da nema niti volje niti snage za daljnji rast. Čeka se jedna jača korekcija koja će dionice opet učiniti povoljnijima za kupnju, a do tada će biti ovako.
potpuno točno. bez jake korekcije prometi na ZSE neće rasti jer gotovo nitko na ovim cijenama ne želi kupovati dionice jer su preskupe
Vidljivo iz glomaznog (otpada)prometa da nema lipice na burzi,pa nismo mi Austrijska,Mađarska,Slovenska,Makedonska ili Bugarska burza,ovdje nema i nema lipe i lipice,bojim se da će Crobi opet prismrditi prema 1800 pointi!!
Nema ništa od rasta CROBEX-a dok mainstream mediji ne preuzmu stvar u svoje ruke. Isto kao što na dnevnoj razini sada zbrajaju nove KORONA slučajeve tako bi trebali zbrajati ove BIJEDNE DNEVNE PROMETE, ukazivati na svijetle primjere zarade i prenositi najnovije vijesti s burze. Dakle, mediji su ključ i dok nema njih u akciji zaboravite na oživljavanje burze. Još se sjećam kako su se nekad na večernjem dnevniku vrtjele aktualne cijene dionica. A sad??
Promocija, promocija i promocija!!
to donosi veće promete i generalno veću zainteresiranost mase….
Ovisi kako kome odgovara. Nekima od nas možda odgovara da cijene dionica ne idu previše gore, da ostanu jeftine, bar dok smo u fazi pribavljanja istih. Da imamo efikasnije tržište, ZABA bi bila najmanje 70 kuna. Otvoreno, meni paše da nije skupa jer ju već zadnje dvije godine u kontinuitetu kupujem.
Neke dionice su jučer stavljene u segment za promatranje:
https://zse.hr/hr/segment-za-promatranje/144
Zna li neko nešto više o tome, koji je razlog za koju od njih?
Nema ništa od rasta CROBEX-a dok mainstream mediji ne preuzmu stvar u svoje ruke. Isto kao što na dnevnoj razini sada zbrajaju nove KORONA slučajeve tako bi trebali zbrajati ove BIJEDNE DNEVNE PROMETE, ukazivati na svijetle primjere zarade i prenositi najnovije vijesti s burze. Dakle, mediji su ključ i dok nema njih u akciji zaboravite na oživljavanje burze. Još se sjećam kako su se nekad na večernjem dnevniku vrtjele aktualne cijene dionica. A sad??
Promocija, promocija i promocija!!
to donosi veće promete i generalno veću zainteresiranost mase….
To je to, odličan post.
Evo za usporedbu kako nas Slovenci šišaju za 3 x u porastu ove godine
ETF 7CRO +16,80 %
ETF 7SLO +45,40 %
obrazloženje je jednostavno: očito kod njih ulagači smatraju da su dionice povoljne pa kupuju a kod nas smatraju da su fer vrednovane ili preskupe i ne kupuju..ja sam npr. više od 50% u kešu i nemam nikakvu namjeru uložiti više niti lipe dok se ZSE jače ne korigira, a po po izostanku trgovanja vidim da i većina ulagača misli isto