Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodaja na INGR postojana ko trovremenski taft Hamburg New York – Tokyo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nightrider:

matrix90: ” deimos: ” Poceli se gurat dolje na prodaji INGR: 43889,99 2 43900,00 20 43997,00 2 43998,00 2 43999,00 1 ” Ajde ako može neka netko to počisti…[smiley11] ” Ne mogu vjerovati da ti i plavi nemate pišljivi milijun kuna?[smiley2]

Da nemam trenutno, dosta je u Ingri, Igh-u i Tehnici, možda padne LRH, pa bude ,ali malo kasnije

Bogati tko bi rekao? Milijunaš a nema za Mostich nego od jadnog Bare žicaš KP? Svarno uvjerljivo.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Prodaja na Ingri–hmm zar je potrebno komentirati..gospodo čestitam svim sadašnjim dioničarima Ingre,a budućim poručujem: Gospodo zaronite dublje u đepove…

Prodaja na INGR postojana ko trovremenski taft Hamburg New York – Tokyo.

Kako je postojana kad se onaj sa 20 kom spustio sa 44 soma na 43.900 kn. Opet iznosiš neistine. Daj malo bolje prati, ili kupi Mostich, nemoj ovako napamet.
Sve sami milijunaši a nemaju za Mostich? Mislim stvarno?

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Btw osvanulo je novih 20 komada na prodaji na 44k. Tako da kad se potroši ovo na 43.900 ima još.
Nije u redu kolegama lagati.[smiley1]

Btw osvanulo je novih 20 komada na prodaji na 44k. Tako da kad se potroši ovo na 43.900 ima još.

da ali je onih prvih 20 kom nestalo…zanimljiva trgovina danas na INGRI…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Pa da kad je bare ko majka terezija, a mostich mi se neda pre-ljen sam da bi ga instalirao iako mogu, možda u jesen. Kolega pa kaj će mi Mostich nakon ovog s Ingrom…jel tak

nightrider: ” Btw osvanulo je novih 20 komada na prodaji na 44k. Tako da kad se potroši ovo na 43.900 ima još. ” da ali je onih prvih 20 kom nestalo…zanimljiva trgovina danas na INGRI…[smiley2][smiley2]

Nemoj mi zezati Kucila, pardon nightridera, i ovako je dovoljno ljut.
Vidiš da mu ništa ne ide od ruke.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa da kad je bare ko majka terezija, a mostich mi se neda pre-ljen sam da bi ga instalirao iako mogu, možda u jesen. Kolega pa kaj će mi Mostich nakon ovog s Ingrom…jel tak

Znam sami vi svi tog dečka zahebavate kad god vam se spukne a tu ga koristite za svoje prljave navlakačke rabote. To mi se ne čini u redu.

Asko:

nightrider: ” Btw osvanulo je novih 20 komada na prodaji na 44k. Tako da kad se potroši ovo na 43.900 ima još. ” da ali je onih prvih 20 kom nestalo…zanimljiva trgovina danas na INGRI…[smiley2][smiley2]

Nemoj mi zezati Kucila, pardon nightridera, i ovako je dovoljno ljut.
Vidiš da mu ništa ne ide od ruke.
[smiley2]

Kad si već spomenuo Kucila, on je danas na službenom putu i poručio ti je da si mu ostao dužan 50 kuna za Zitnjak na kojem si lijepo zaradio.[smiley1] Veli da mu je poznata tvoja poslovična škrtost ali se ipak nada.
Što ćeš kad su ti indijanci naivni.[smiley2]

matrix90: ” Pa da kad je bare ko majka terezija, a mostich mi se neda pre-ljen sam da bi ga instalirao iako mogu, možda u jesen. Kolega pa kaj će mi Mostich nakon ovog s Ingrom…jel tak ” Znam sami vi svi tog dečka zahebavate kad god vam se spukne a tu ga koristite za svoje prljave navlakačke rabote. To mi se ne čini u redu.

Ne kolega ja ga cijenim što je [color=blue]POMOGAO[/color] mnogim ulagačima svojim pravovremenim izvješćima o k/p, npr meni je što se tiče Tehnike i IGH. Al ne zaboravimo još Mateju koja je također to činila. [color=blue]ZATO KOLEGE PUNO VAM HVALA U IME OSTALIH ČLANOVA OVOG FORUMA[/color]

MATRIX I NAJTRAJDER….Pa kaj se bute prepucavali i na temi KUPNJA PRODAJA… niste mi stvarno jasni……to sa Žužičem se nemre uspoređivat jer je čovjek ubio mladu curu i treba ga bar na 30 godina bacit u rešt, a matrix je sam reko kolko je težak…..a zakaj nebi ak mu je volja, ja ga ne gledam drukčije nek prije……

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close