Kolinda predlaže da obitelji s više djece država oprosti kredit

Naslovnica Forum Komentari članaka Kolinda predlaže da obitelji s više djece država oprosti kredit

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zanimljivo, jel bi mogao dobit tako bar 5-10 mil. eura kredita 🙂 , zasto se zahebavati i raditi, placati poreze..

jeb… populizam vidi se da joj je obečanović uzor

mi smo ipak zemlja slučaj

Koje bedastoće ova priča…majka mila.

Ja neznam zasto nebi recimo politicari zavrsavali na golom otoku, ukoliko naprave pronevjeru ili namjestanje poslova u javnim nabavama… da to sve rijese, + ustroj opcina i uprave, povlastene mirovine…. bile bi svima ostalim place dovoljne za ugodan zivot i sa 2-3-5…. djece bez ovakvih nebuloza …. iako bi ona kolace nosila i u zatvor, ili bosnu, ipak su joj to pajdasi :)) .. ali lakse je prodavati ovakve price, ili loziti vatru sa ustasama i partizanima

ova je dokaz da vicevi o plavušama nisu vicevi…sve je istina!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

može, može …. za svaku kunu koja se oprosti na račun barbikinih idiotarija, smanjiti proračun njenom uredu za duplo toliko, pa neka onda uhljebarija radi – volontira … pa da ih vidimo ….

Od kad je država počela davati kredite? Koliko je meni poznato naša država samo diže kredite i to za financiranje ovakvih i sličnih bedastoća. Komentar se odnosi na naslov, sadržaj mi se niti ne da čitati.

Monte video, Bog te video :-). E lipo moje, ovaj put si nadmašila samu sebe. Da porezni obveznici saniraju kredita ljudi koja se razmnožava kao zečevi?

Nema ništa gore za nekakvog aparatčika nego kad se na horizontu polako nazire gubitak fotelje, a s njom i pad u političku nemilost, a potom i u kompletnu zaborav i irelevantnost. Nema tog populizma, gluposti, manipulacije i malverzacije na koju naš propali političar neće biti spreman, da odgodi navedeno makar i za jedan dan.

Ja predlažem da gospođa Grabar-Kitarović iz svojega džepa otplaćuje kredite takvima . Pa da vidimo. Ovakav jeftini populizam…ccc, ako je i od nje, previše je.Tako nešto može izvaliti samo osoba koja živi na državnim jaslama, to jest na leđima naroda.

Računa na glas onih najglupljih u narodu, a takvih je pozamašan broj. Budale sui generis.

odlično….romska populacija bit će oduševljena plavušinim prijedlozima…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Dakle, ide se na način da nam javno mnijenje i vlast bira talog društva. Pa kako da nam bude bolje uz ovakvo promišljanje?
Neka se Kolinda odrekne određenog velikog djela svoje nezarađene plaće i neka sanira probleme društva mjesec po mjesec.
Svi koji imaju takve prijedloge kao ona treba ih izvrgnuti velikom medijskom pritisku i neprijatnosti.
Socijalnu pomoć ukinuti, a uvesti vaučere.

najbolje bi bilo potpuno ukinuti funkciju predsjednika drzave jer ta osoba ne radi nista nego ide okolo, slika se i daje nerealna obecanja! svejedno tko god da dodje na vlast ta osoba ne moze nista promijeniti jer predsjednik realno ne odlucuje ni o cemu bitnome

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

New Report

Close