Koliko je koštao ‘Vlak mira’? Stožer: 60 tisuća kn; HŽ: Takva pitanja su tračeraj!

Naslovnica Forum Komentari članaka Koliko je koštao ‘Vlak mira’? Stožer: 60 tisuća kn; HŽ: Takva pitanja su tračeraj!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jadno li je kada se novinari bave ovakvim stvarima! Ne možete im naći ni najsitniji propust i onda idete na one nepismene koji čim u naslovu vide kune smatraju da je netko nešto ukrao! Što nije jasno? Ljudi su platili svoje karte, HŽ je ostvario dobit. Sve savršeno normalno i čisto! Najbolji mi je ovaj dio:

“korištenje trase za Vlak mira”

Naše željeznice su poznate kao sjecište svih mogućih svjetskih puteva, pa njima prolaze tisuće vlakova svakoga sata. Tako se i posebno plaća “korištenje trase” za ovakav vlak, s obzirom da je bila hrpetina konkurencije koja je bila spremna koristiti trasu u isto vrijeme.

Bavite se pravim novinarstvom – tko financira provokatore iz Građanske akcije, kako je moguće da imaju takav medijski pristup, a potpuno su nebitni široj javnosti i kako to da oni za svoj govor mržnje ne dobiju ni prijavu, dok Zdravko Mamić završi u zatvoru jer je rekao nešto što čak nije bilo ni izravno uvredljivo (npr. nije spominjao da itko ima govna u glavi!)?! Isto tako, zašto niste HŽ priupitali kako je moguće da se na njihovim nadvožnjacima postave uvredljivi transparenti usred noći?! Tu sigurno nije plaćen prostor za postavljanje “oglasa”!

Koliko košta jedan kvadratni kilometar okupiranog područja npr.Plitvičkih jezera, bagro komunistička ????????….zar smo to zaslužili da nas pljuju crveni yugofašisti,kojekakvi pusići oficirske antihrvatske protuhe, koje sebe nazivaju građanskim akcionerima za propalu im domovinu YU-Srboslaviju.[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]

New Report

Close