Klemm pokreće braniteljsku televiziju

Naslovnica Forum Komentari članaka Klemm pokreće braniteljsku televiziju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Novi Belusconi?

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

očito ima velike organizatorske i poslovne sposobnosti a i karizmu. Sigurno je u najvećem usponu na javnoj sceni Hrvatske u zadnjih godinu,dvije…navodno je i preuzeo diskoteku The Best a pogodio je i sa kosarkasem Šaricem.

kad bi se barem netko u ovoj truloj državi ugledao na Antu Gotovinu, pa započeo nekakvu proizvodnju.
Što mislite tko Klemmu oosigurava poslove .

Valja odraditi domaći uradak za gazde, koje su mu bili tako darežljivi u dodjeli poslova, za koje niti uvjete nije ispunjavao. Sve se na kraju plaća, pogotovu ako si praonica novca.

ja kao branitelj podržavam našu televiziju
barem čemo čitati i gledati istinu o Domovinskom ratu

Sto god treba, samo da se sto duze sprijeci osvjestavanje cinjenice da je rat zavrsen prije skoro 1/4 stoljeca i da je vrijeme da se krene dalje, u buducnost. Neki ocito predobro zive na racun rata…

Upravo tako chita, ništa nema jadnije od stalnog vraćanja na rat i pokušaja da se živi na račun vremena rovedenog na bojištu. Pravi domoljub je onaj tko se nakon povratka iz rata uhvatio svoga posla i obitelji. Sve ostalo je obično ratno profitetstvo i život po principu “kruva bez motike “. Znam za likove koji su savršeno riješili svoju egzistenciju kroz razne udruge i slično…… mahom likovi koji u sebi nose gadljivu kombinaciju bezskrupuloznosti, podlosti i lijenosti.

P. S. Učesnik sam domovinskog rata i nosioc dvije medalje, al nisam i nikada neću biti član bilo kakve udruge ili stranke.

New Report

Close